İninal vs Papara

Geldi gelmesine de bir bedeli var para çekmenin. Ben Papara ya da Enpara'ya geçmeyi düşünüyorum.
*Sitesinden alıntıdır.
-----------------------
Netflix üyeliği için bir kart almaya karar verdim ve yaşım 18'den küçük. İninal VISA ile ortaklığını duyurduktan sonra bu iki kart arasında ne gibi farklar kaldı? Hangisini almamı önerirsiniz?
Bu kampanya tam size goreydi. Keşke yaşınız tutsaydı. Eger varsa abiniz ablaniz ya da anne babanızla konusup onların üzerine açın. O şekilde kampanyadan yararlanin. Kampanya 30 Haziran'da sona eriyor, elinizi çabuk tutmanızi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Enpara'ya bakmıştım zaten fakat ben kartı kendim kullanmak istiyorum başkasının üzerinden değil. Papara alacağım gibi duruyor herkese yorumları için teşekkür ederim. Son soru olarak Papara'da ATM'den para çekebiliyor muyuz? İzlediğim videolarda hep başka bir banka hesabına aktarıp oradan çekilmiş. Direk Papara kartımla çekim yapabiliyor muyum?
Bir de Papara'da temassız ödeme bulunuyor mu? Çok önemli değil benim için ama merak ettim

Sen anlamamışsın arkadaşın dediğini. Kartında para varsa kullanmadığın aylarda da çekiyor. Para yoksa ve sonradan atarsan önceki ayların ücretini almıyor.

Site üzerinden kendi ismi yazılı kartı sipariş verirsen temassız ödeme ve para çekme özellikli çipli kart gelir. Tüm ATM'lerden para çekebilirsin. Sitesinden zaten her şey açık şekilde yazıyor.

İninal VISA ile ortaklığını

Zaten büyük çoğunluğu reklam kokan bir ortaklık. Reklam VISA'nın işine yaramıştır, İninal'de sazan gibi atlamıştır. Yıl olmuş 2019, para çekme özelliğini yeni duyurmak... Ek olarak çipli Papara kartta temassız ödeme mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…