İninal vs Papara

Geldi
Visa ya geçti ininal yeni kart alman lazım o kartla beraber nakite cevirebiliyorsun artık
Geldiğini doğru bulmuyorum, yılda 300TL ne ya ? Boş iş. Göz boyama.

Bence ininal 16 yaşındayım papara daha avantajlı sadece zahmetli para yatırması felan birde paranın gelmesi ininal direk geliyor para enpara öneririm.

Ben para çekme konusunda sıkıntı yaşıyorum ve bunun hakkında konu açtım hatta. PTTMATIK lerde sıkıntı çıkıyor. Kartsız işlem olarak mı yapıcağız yoksa kart ile mi? Yardımcı olursan sevinirim.

Öncelikle biraz mantık yürütelim

Papara biliyorsunuz ki Kimliğini onaylan kişilere Ücretsiz kart veriyor, İninal ise temassız 10 Türk Lirası Normal kart alırsak 5 Türk Lirası.

Şimdi size soruyorum? zaten bunu anlatmam bile papara açık ara İninalı tek hamlede silip süpürür.

Papara ise size ilk ay 5 kez ücretsiz para çekme & yatırma hakkı sunar, peki İninal'de böyle bir avantaj var mı?

EK olarak; İninal her ay 2 TL keserken Papara sadece 1 TL kesmektedir.

Şimdi VISA & MasterCard arasında ne fark var?

İkisi de tüm dünyada geçerli yani bunun tartışmasını yapmak çok mantıklı değil.

Artık Papara'ya güncelleme geldi 1 TL dahi çekmiyor karar sizin ayrıca cashback olayları da çok güzel ininal artık çocuk kartı gibi bir şey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…