İninal vs Tosla

İninal kesinlikle seçmeyin. Her ay 2 TL kesinti yapıyor. Eğer paran yoksa para yatırdığın an kesinti yapıyor. Çok pişmanım ininal kullandığım için. Tosla veya Papara öneririm.

Bu zamanda ininal alınmaz. Tosla ve Papara'yı ikisini birden alın, ikisi de ücretsiz.

İninal kullanmışlığım var önceden. Çok kesinti yapıyordu doğru. Peki hangi kart şok'ta satılıyor?

İninal kullanmışlığım var önceden. Çok kesinti yapıyordu doğru. Peki hangi kart şok'ta satılıyor?
Hocam İninal Şok'ta satılıyor. Diğerlerini bilmiyorum ama galiba sadece İninal Şok'ta satılıyor. Ben Şok'tan almıştım.

Hocam Tosla para idaesin de sorun çıkarıyor şahsen yaşadığım bir sorun 2 kere iade aldım Steam'den 2'sinde de gelmedi büyük bir miktar değildi diye peşine düşmedim.
İninal kesinlikle seçmeyin. Her ay 2 TL kesinti yapıyor. Eğer paran yoksa para yatırdığın an kesinti yapıyor. Çok pişmanım İninal kullandığım için. Tosla veya Papara öneririm.
E geriye Papara kalıyor. :)
Çok uğraşmak istemiyorum. O yüzden Şok zorunlu.
Şok market zorunlu ise sanırım İninal satılıyor ve yükleme yapılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı