İninal'de bakiye eksiye düşer mi?

518385

Hectopat
Ben bu bilgileri girdim ama benden bakiye olmasa bile bir ürün satın almaya çalıştığımda para çekip borç olarak yansır mı? Ya da her ay 2 lira bakiye çekip bakiyenin - TL'ye düşme gibi bir riski var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu bilgileri girdim ama benden bakiye olmasa bile bir ürün satın almaya çalıştığımda para çekip borç olarak yansır mı? Ya da her ay 2 lira bakiye çekip bakiyenin - TL'ye düşme gibi bir riski var mı?
Kartta para yoksa 2TL kesmiyor. Sadece para varsa kesiyor. -'ye düşmez. Ön ödemeli kartlarda borç olmaz.

Ben ilk defa kullanmıyorum bu arada sadece uygulamayı yeniden indirdiğim de benden bu sefer T.C. Numarası istedi bende girdim tereddütte kaldım.
Tc numarası artık isteniyor çünkü eskiden böyle bir yasa yoktu şimdi yeni geldi ininalle alakalı birşey değil bide bir suça karışırsanız ininal ile sizi bulmaları için 1 tane tc numarasıyla borç alamaz kimse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı