Alamazsınız, geçmiş olsun.İninal kapanalı 1 yıl olacak ve ben hala içerideki 1500 TL kalan paramı alamadım, nasıl alabilirim, bir yolu var mı?
Bu konuda ininal tarafından bir açıklama yok mu hiç.Alamazsınız, geçmiş olsun.
Bu konuda ininal tarafından bir açıklama yok mu hiç.
Çok açıklayıcı olmadı benim demek istediğim ininal kullanıcıların para çekme adına bir açıklama yapmadı mı yoksa devlet direk kapattığı için olmuyor mu mesela Papara sanırım yavaş yavaş veriyor paraları.![]()
TCMB'den faaliyet İzinleri Durdurulmuş Olan Pay Fix, Aypara ve İninal'e ilişkin açıklama
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası "TCMB, ödeme ve elektronik para kuruluşlarının güvenli, kesintisiz, etkin ve verimli şekilde işlemesini sağlamak amacıyla gözetim ve denetim faaliyetlerini proaktif yaklaşımla sürdürmektedir" açıklamasında bulundu. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Çok açıklayıcı olmadı benim demek istediğim ininal kullanıcıların para çekme adına bir açıklama yapmadı mı yoksa devlet direk kapattığı için olmuyor mu mesela Papara sanırım yavaş yavaş veriyor paraları.
Pardon hocam, bilmiyorum o konuda, ama o paranın geri alınması artık imkansız gibi bir şey, bazı kişilerin ağzı Papara'ya bile sulanmış durumda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.