Ininal'de para yüklemeden nasıl para kazanılır?

Hocam kimseye borçlu olmak istemiyorum. Ama düşündüğünüz için teşekkürler.


İlla kart almam gerekmiyor mu?
Ha o kısmı unutmuşum. Sanırsam vardı öyle bir şart. İnternetten bir bakayım da var mı öyle bir şey. Ayrıca arkadaş da niyet etmişse 6 TL'den kimse ölmez (Yanlış anlaşılmasın kötü bir şey demiyorum yani arkadaş ufak çaplı bir iyilik yapmak istemiş, cüzi bir miktar zaten). Kabul edin bence.

@Silinen üye Tekrardan baktım da ödül para yalnızca fiziksel karta yüklenebilir yazıyor. Siz yine anne veya babanızın telefonundan deneyin. Büyük ihtimalle işe yarayacaktır.
 
Ha o kısmı unutmuşum. Sanırsam vardı öyle bir şart. İnternetten bir bakayım da var mı öyle bir şey. Ayrıca arkadaş da niyet etmişse 6 TL'den kimse ölmez (yanlış anlaşılmasın kötü bir şey demiyorum yani arkadaş ufak çaplı bir iyilik yapmak istemiş, cüzi bir miktar zaten). Kabul edin bence.

@Silinen üye tekrardan baktım da ödül para yalnızca fiziksel karta yüklenebilir yazıyor. Siz yine anne veya babanızın telefonundan deneyin. Büyük ihtimalle işe yarayacaktır.

Hocam ininal uygulamasını indirdikten sonra tam olarak ne yapacağım?
 
Kayıt olun. Kayıt olurken varsa davet kodunuz girin seçeneği çıkacaktır. Kendi İninal hesabınızdan menüye gidin ve arkadaş daveti seçeneğine tıklayın. Orada sizin davet kodunuz bulunacak. O kodu çıkan yere girin. Kayıt işlemi başarılı olduktan sonra kendi hesabınızda yine arkadaş daveti seçeneğine girin. Sonra alttaki ödül yükle butonuna basın.
 
Kayıt olun. Kayıt olurken varsa davet kodunuz girin seçeneği çıkacaktır. Kendi ininal hesabınızdan menüye gidin ve arkadaş daveti seçeneğine tıklayın. Orada sizin davet kodunuz bulunacak. O kodu çıkan yere girin. Kayıt işlemi başarılı olduktan sonra kendi hesabınızda yine arkadaş daveti seçeneğine girin. Sonra alttaki ödül yükle butonuna basın.

Hocam sağ olun.
 

Geri
Yukarı