ininal'deki para nasıl çekilir?

Bu kartlar bir sürede bloke olcakmıs paraya bisi olurmu
Screenshot_20250315_165424_ininal.jpg

ATM'lerden çekebilirsin. Çekilmek istenen tutarın %1.15’i + 1,04 TL’sidir şeklinde komisyon alıyorlarmış.
ATM'den çekim yapılabiliyor diye hatırlıyorum
ATM’den çekim yapılamıyor arkadaşlar, Payfix devlet tarafından incelendiği için İninal de aynı şekil oldu. Sahipleri aynı olduğundan.

Şu anda herhangi bir işlem yapılamamaktadır.

ATM’den çekim yapılamıyor arkadaşlar, Payfix devlet tarafından incelendiği için İninal de aynı şekil oldu. Sahipleri aynı olduğundan.

Payfix olayını gördüm ama ininal incelemeye alınmış diye göremedim. İkisi ayrı platform olduğu için ininale işlememiştir diye düşünüyorum.

Payfix olayını gördüm ama ininal incelemeye alınmış diye göremedim. İkisi ayrı platform olduğu için ininale işlememiştir diye düşünüyorum.
IMG_8985.jpeg

IMG_8986.jpeg

E-posta yanıtı;
Banka hesaplarımız tedbir amaçlı kullanılamadığından dolayı işlemleriniz gerçekleştirilememektedir. Anlayışınız için teşekkürler.

Evet şuan bende baktım.

"Mevzuat kapsamında standart hesap sahibi (2.750 TL limitli hesaplar) kullanıcılarımızın kartları nakit çekime kapatılmıştır. 18 yaşından büyük kullanıcılarımız dilerlerse ininal Plus hesabına geçebilmektedir."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı