İninalden Papara'ya geçilir mi?

ÖylesineBiri01

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben ininalden Papara'ya geçmek istiyorum ama Papara'ya geçtimde veli onayı sorununu ne yapacağım bilmiyorum. Bir de Papara hesabımı onaylamadan ininal gibi kart alsam transfer yatırma çekme yapabilir miyim? Bir de bana Papara'nın artıları ile eksilerini anlatabilir misiniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de Papara hesabımı onaylamadan ininal gibi kart alsam transfer yatırma çekme yapabilir miyim?
Yapamazsınız. Hesabınızı onaylamadan Papara Lite alabilirsiniz onda da para çekemiyorsunuz. Hesabınızı onaylatırsanız Black Card ile saydıklarınızı yapabilirsiniz. Papara ininal gibi zart zurt her şeyden komisyon almaz avantajlarından biri bu. Lakin son zamanlarda cashbacklerin oranını düşürdü diye biliyorum. Cashbackler için Nays daha büyük bir avantaj sağlıyor.

Yapamazsınız. Hesabınızı onaylamadan Papara Lite alabilirsiniz onda da para çekemiyorsunuz. Hesabınızı onaylatırsanız Black Card ile saydıklarınızı yapabilirsiniz. Papara ininal gibi zart zurt her şeyden komisyon almaz avantajlarından biri bu. Lakin son zamanlarda cashbacklerin oranını düşürdü diye biliyorum. Cashbackler için Nays daha büyük bir avantaj sağlıyor.

Peki ben Papara Kart'ımı onaylasam veli izni diye bir şey çıkıyor veli iznini yapmasam da Papara Black kart kullanabilir miyim?

Peki ben Papara Kart'ımı onaylasam veli izni diye bir şey çıkıyor veli iznini yapmasam da Papara Black kart kullanabilir miyim?
Emin değilim ama tahminimce hayır. 13 yaşından büyükler için veli izni gerekiyor muydu ki? Ben 13 yaşıma girdiğimde direkt açmıştım bir şey sormamıştı diye hatırlıyorum.

Velim Papara kullanmıyor Papara kullanmadı için ne yapabilirim?
Veli onayı kısmında ne dediğini bilmediğim için tahmine bağlı konuşuyorum. Veli onay istediği kısımda başka bir seçenek varsa ona bakın yoksa velinizden Papara hesabı açmasını isteyin. Benim vereceğim cevaplar orada yazandan öteye gitmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı