İninal'in son durumu nedir?

KDK

Yoctopat
Merhabalar.

Reşit değilken almıştım zamanında İninal kart, 1-2 şey aldıktan sonra banka hesabı açmıştık şahsıma ailemle, bir daha da yüzüne bakmadım. Bir kaç sene önce dijital olarak çok pis bir insan olduğumu farkettim, bunu temizlemeye çalışıyorum. Varlığını da “İninal ve Papara kapanıyor” haberleriyle hatırladım. Kapanacak diye de sevinmiştim açıkçası, müşteri hizmetleriyle uğraşmayacağım için. Ancak Papara geri açılacak diyorlar, İninal hakkında bir haber var mı? Hala Play Store’da duruyor uygulaması, App Store’da da durmasına rağmen bölge kısıtlanmış, Türkiye’den erişim sağlanamıyor. Hala soruşturma altındalar mı? Hesabımı kapamak istesem hala bir müşteri hizmetleri bulunuyor mu?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.

Reşit değilken almıştım zamanında ininal Kart, 1-2 şey aldıktan sonra banka hesabı açmıştık şahsıma ailemle, bir daha da yüzüne bakmadım. Birkaç sene önce dijital olarak çok pis bir insan olduğumu fark ettim, bunu temizlemeye çalışıyorum. Varlığını da “ininal ve Papara kapanıyor” haberleriyle hatırladım. Kapanacak diye de sevinmiştim açıkçası, müşteri hizmetleriyle uğraşmayacağım için. Ancak Papara geri açılacak diyorlar, ininal hakkında bir haber var mı? Hala Play Store'da duruyor uygulaması, App Store'da da durmasına rağmen bölge kısıtlanmış, Türkiye'den erişim sağlanamıyor. Hala soruşturma altındalar mı? Hesabımı kapamak istesem hala bir müşteri hizmetleri bulunuyor mu?

Şimdiden teşekkürler.

Bu saatten sonra ininal daha açılmaz diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı