Inıtıo Sıde Effect vs Grand Soır

Daha fazla  
Selam, aklımda olan üç koku var. Parfums de marly althaïr maison francis kurkdijan Grand soir ve initio side effect. Şu an en yakın gelen althair ama Mercedes-Benz club Black varmış ona çok benzeyen ve çok daha ucuza. Ondan geriye iki seçenek kalıyor Grand soir ya da side effect. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Side effect daha kimsede olmayan sert bir koku Grand soir yaygın ama tabii yine o da çok sağlam bir koku siz olsanız?

25 yaş Side Effect için bir tık erken bir yaş bence, 30+ yaşa daha uygun olacağını düşünüyorum. Althair için de fragrantica'ya baktığınızda club black benzerliğine çoğu kişinin katılmadığını görürsünüz. Önce Althair sonrasında Grand Soir öneririm ben.

25 yaş side effect için bir tık erken bir yaş bence, 30+ yaşa daha uygun olacağını düşünüyorum. Althair için de fragrantica'ya baktığınızda club Black benzerliğine çoğu kişinin katılmadığını görürsünüz. Önce althair sonrasında Grand soir öneririm ben.

Buraya yazmayi unutmusum, 2 secenek daha var bu arada. Oajan ve layton exclusif. Halihazirda laytona sahibim ama kokladigimda cok seksi geldi ve cekici geldi ve yorumlari da cok guzel. Oajani bir hanimefendiye koklattigimda begenmedi pek ondan oturu arada kaldim. Grand soir da olabilir ama Grand soir biraz daha olgun isi yani boyle 30+ gibi geliyor bana. Cok begeneni var ama bana niyeyse cok oyle aman aman olayi olan kokulardan gelmedi açıkçası. Layton exclusif ve oajan arasinda gitgellerdeyim sen olsan tercihen ne olurdu veya onerirdin?

Buraya yazmayi unutmusum, 2 secenek daha var bu arada. Oajan ve layton exclusif. Halihazirda laytona sahibim ama kokladigimda cok seksi geldi ve cekici geldi ve yorumlari da cok guzel. Oajani bir hanimefendiye koklattigimda begenmedi pek ondan oturu arada kaldim. Grand soir da olabilir ama Grand soir biraz daha olgun isi yani boyle 30+ gibi geliyor bana. Cok begeneni var ama bana niyeyse cok oyle aman aman olayi olan kokulardan gelmedi açıkçası. Layton exclusif ve oajan arasinda gitgellerdeyim sen olsan tercihen ne olurdu veya onerirdin?
Layton popülerleştiğinden beri kendisinden fazlasıyla soğudum ama özel olarak exclusif deneme şansım olmadı. Pegasus ve Oajan benim favori PDM parfümlerim o yüzden Oajan önerebilirim. Karşı cinsin hoşuna gitsin dersen Carlisle da düşünebilirsin. Son dönemlerde PDM parfümlerinin formülasyonları çok zayıfladı iddiaları var sosyal medyada onu da akılda bulundurmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı