Muadil alacağım hocam, aldığım bütün parfümleri gözüm kapalı aldım ve hala daha aynı hataya düşmeye devam ediyorum. İflah olmam benAlthair neden seviyorlar anlamıyorum açıkçası. Bana Aşırı boğucu ve yoğun geldi, ayrıca kadın parfümü olduğunu düşünüyorum. Ayrıca denemeden 15klık parfüm almayın bence hocam![]()
Muadil alacağım hocam, aldığım bütün parfümleri gözüm kapalı aldım ve hala daha aynı hataya düşmeye devam ediyorum. İflah olmam ben![]()
Kimyager Ahmet’ten alacağım zaten hocamKimyager Ahmet kesinlikle tavsiye ederim o zaman hocam. Daha öncesinde hangi parfümleri kullandığınızı yazabilir misiniz? Hatta direkt Instagram'dan dediğim sayfaya da yazabilirsiniz. Şu ana kadar alıp pişman olduğum bir parfümleri olmadı ve bende kör alış yaptıklarımı onlara sorup yaptım açıkçasıkalıcılık ve yayılım olarak bayağı başarılı parfümleriş ve benzerlik olarak da çoğu aynıya yakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.