N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Injustice: Gods Among Us almak istiyorum, oyunu kardeşimle aynı bilgisayardan birbirimize karşı oynamak istiyorum. Mümkün müdür? Oyunu alanlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar, Injustice: Gods Among Us almak istiyorum, oyunu kardeşimle aynı bilgisayardan birbirimize karşı oynamak istiyorum. Mümkün müdür? Oyunu alanlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 25 Haziran 2021 #2 Steam sayfasında "Ortak/Bölünmüş Ekran PvP" olduğu yazıyor. Artı 2 Eksi Çözüm
KS KS N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Onur Altuğ Sever dedi: Steam sayfasında "Ortak/Bölünmüş ekran PvP" olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Steam sayfasında "Ortak/Bölünmüş ekran PvP" olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim teşekkür ederim.