İnnial Kart Almak

ByMusty

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Babamın Origin'e kredi kartı vermek istememesine üzerine Innial karta takıldım. İnternetten okuduğuma göre Migros'tan alınabiliyormuş. 14 yaşındayım, alabilir miyim ? Hangi bilgilerimi isterler ? Ücreti ne kadardır ? Teşekkür ederim...

Merhaba. Öncelikle söyleyeyim bende ininal kart almadan önce sürekli forumlara yazı yazıp bilgiler alıyordum ama inan gram gerekmiyor. :D

Bende 16 yaşındayım direk migrostaki kasaya gidip ininal kart almak istiyorum diyorsun eğer varsa sana soruyor işte içine ne kadar yüklemek istiyorsunuz diye. Sende 25-50 ne varsa söyleyip kartı alıyorsun bide ilk aldıgında birşeye imza atıyorsun galiba tam emin degilim.

Gittigim migros'da büyük migros degildi orta boy migros yani.

Ben Teknosa'dan aldım. Eve geldim, kartı aktifleştirdim internetten. Birkaç gün sonra PTT MATİK'ten karta para yükledim. Şu anda kullanıyorum. llaki Migros'tan almak zorunda değilsin. Bu arada benim yaşım 14, bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı