Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RTX3060Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Sistemin anakartını değiştirdim, sıvı soğutma ekledim, ekstra HDD ekledim. Toplam 19500 Türk lirası tuttu.
Daha iyi bir seçenek bulamadım. Bayram indirimleri pek iyi durmuyor açıkçası.
Alınır GameGaraj zaten daha F/P ürünler sunmaya öncelik verdiği için o sistemi gaming.gen gibi yerlerde 23K'dan aşağı bulamazdınız alınır içiniz rahat olsun.
Sıvı soğutma için ve işlemci için pek emin olamadım sıvı soğutma 120mm olanı seçtim işlemci için tam olarak yeterli kalmadığını söyleyenler vardı eğer daha uygun bir öneriniz var ise sıvı soğutmayı kaldırıp işlemci yükseltebilirim.
Sıvı soğutma için ve işlemci için pek emin olamadım sıvı soğutma 120mm olanı seçtim işlemci için tam olarak yeterli kalmadığını söyleyenler vardı eğer daha uygun bir öneriniz var ise sıvı soğutmayı kaldırıp işlemci yükseltebilirim.
İşlemci stok soğutucu ile maximum 82 dereceyi gördü sıvı soğutma eğer kronik sorunlu olmayan ve forumda tavsiye edilen bir ürün seçerseniz canavar gibi soğutur.
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistemi işlemcisi kafama yatmadı bunun ile değiştirdim kasa farklı anakart farklı ortalama 2bin TL fark etti sizce değer mi? İşlemci iyi olsun istiyorum.
H510 5A-3060Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren H510 5A-3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!