Inno3D 1080TI soğutma bloğu nerden bulabilirim?

Bunu yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanların havayı sogutma bloguna hava üflemesi lazım. Böyle bir şey yapabilirsiniz. Ekran kartı için 73 derece fazla değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Bunu yapın:

Bunu kasaya monte ettiğinde bükülür kart. İyi sabitlenirse bile çok çirkin gözükür.

Dönmesinde problem yok, dönüyor. Bloğu komple söküp temizledim de. Ama hava püskürtmüyor bildiğin dışarı. Enteresan bir durum.
Dışarı doğru hava gelmemesi normal. Tam nereden nasıl atıyor bilmiyorum ama dediğin durum evdeki iki ekran kartında da var ve ikisi de gayet serin.

Bir de 73 derece fazla değil ki 😀
80 dereceye kadar normaldir. Yine de kart çok ısınsa bile (+95 derece olmadığı sürece.) uygulamayı kapatma gibi şeyler yapmaz en fazla hız düşürür. Bence kartında başka bir sorun var.

Ekran kartı için sıvı soğutma kullanıyor musunuz?
Bulabilsem kullanacağım da onu soruyorum işte
Dışarı doğru hava gelmemesi normal. Tam nereden nasıl atıyor bilmiyorum ama dediğin durum evdeki iki ekran kartında da var ve ikisi de gayet serin.

Bir de 73 derece fazla değil ki 😀
80 dereceye kadar normaldir. Yine de kart çok ısınsa bile (+95 derece olmadığı sürece.) uygulamayı kapatma gibi şeyler yapmaz en fazla hız düşürür. Bence kartında başka bir sorun var.
Sıkıntı 73'den sonra yükte olan oyunu uygulamayı otomatik kapatıyor. Yani salsan 100'e kadar gidecek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı