Inno3D 1080TI soğutma bloğu nerden bulabilirim?

Sonuç aynı. 73 görünce kapatıyor ve devamlı yukarı çıkıyor 73'e kadar. Olmadı kart değişimi yapacağım.
Iade hakkını devam ediyorsa, iade edin. 73 derece ekran kartı için normal bir sıcaklık fakat kapatmasi anormal. Kapatma dediginiz ekran mi gidiyor? Program mi kapanıyor? Komple sistem mi? PSU marka ve modeli neydi aceba.

Iade hakkını devam ediyorsa, iade edin. 73 derece ekran kartı için normal bir sıcaklık fakat kapatmasi anormal. Kapatma dediginiz ekran mi gidiyor? Program mi kapanıyor? Komple sistem mi? PSU marka ve modeli neydi aceba.

Sadece yükte olan uygulamayı kapatıyor. MSI GTX 1080 Ti ve RX 5700 XT var mesela onda sorun yok.

1650 Watt Gamepower PSU.

1650 Wat Gamepower PSU
DDU ile sürücüyü kaldır ve güncel sürücüyü yükle. PSU'yu da kaliteli bir 750W ile değiş. High Power, Gigabyte, Corsair, Cooler Master, Seasonic ve Zalman olabilir. Kullandığın PSU pek iyi değil ve sisteme ilerde zarar verebilir.

DDU ile sürücüyü kaldır ve güncel sürücüyü yükle. PSU'yu da kaliteli bir 750W ile değiş. High Power, Gigabyte, Corsair, Cooler Master, Seasonic ve Zalman olabilir. Kullandığın PSU pek iyi değil ve sisteme ilerde zarar verebilir.
PSU'yu yeni aldım zaten bir süre kullanıp satacağım aklımdaki o. Sürücüler zaten güncel'de yine de yükledim değişen olmadı. En iyisi kartı elden çıkarmak.

Kapanma ne şekilde oluyor?

"No Singal" yazıp kasa çalışmaya devam ediyor.
"No Singal" yazıp arkadaki seste donuyor. (dıttt şeklinde)
Görüntü var fakat sistem kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum.
Mavi ekran verip kapanıyor.
Elektrikler gitmiş gibi bir anda kapanıyor veya reset atıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı