INNO3D 2060S kart garantiye faturasız götürülürse kabul edilir mi?

Raxain

Femtopat
Katılım
10 Mart 2024
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, sahibinden üzerinden aldığım kartın 1 yıl garantili diye iddia edip fotoğrafları ilana ekleyip yayınlayan birinden kartı satın aldım. Detayları da attı ama kartı gönderirken içine fatura garanti koymadan göndermiş. Her neyse açtım taktım sıcaklık 85-80 arası gidip geliyor, macun yenilemem gerek ve ben garanti iptal olmaması için bunu garantiye göndermeliyim. Adam da diyor ki sadece kutuyla bile garantide bakarlar ben sana Wp'den atacağım faturasını diyor. Wp'den atacağı fatura ve benim elimdeki fiziksel kutu garanti kapsamına girecek mi? 2 gün sürem var Param Güvende için iade mi etmeliyim, siz söyleyin?
 
Size faturayı atmadan önce neden satın aldınız ki ürünü? Ayrıca PDF olarak atarsa bir şey fark etmez. Seri numarasını kontrol etmeyi unutmayın.
 
Biraz benim aceleci davranmamla alakalı bir durum ama şu an arada kaldım. İade etmeyip macun değişimin sağlarım ama kartın garantisi iptal olur. Aldığım fiyat da 5.5k civarıydı. Şu an garanti kapsamına girer mi kart bu şekilde?
 
@Raxain Eğer size gelecek olan fatura PDF olarak gelirse ve kartın üstündeki seri numarasıyla fatura üzerindeki seri numarası uyuşursa problem olmaz. Ha ama ileri gidip faturayı da sahte oluşturanlar var. Buna da dikkat etmeniz lazım.
 
PDf olarak atsın faturayı. Atmazsa iade edin.
anladım teşekkür ederim tekrardan bide soru eklemek istiyorum şimdi baktım incelemelere ama inno3d nin sanırım diğer kartlara göre biraz daha ısındığını gördüm kart 80 derecelerde çalışıyor uzun vadede sorun yaratırmı bu sıcaklık yoksa bu kart için normalmi ?
 

Geri
Yukarı