Dediğim gibi bu satıcı hakkında bilgim yoktu ve fiyatı ucuz gelince paylaştım. Bu tarz bir satıcı olduğunu bilsem paylaşmazdım. İkinci el ürünleri "sıfır" kılığında satan bu tarz satıcılar ya olmamalı ya da satıyorsa adam gibi ikinci el demeli.Satıcı değerlendirmeleri - 3.2
Ürün değerlendirmeleri - 3.6
Örnek yorum, ilanda sıfır açılmamış kutu yazmasına rağmen açılmış ürün yolladı. Hatırlatmama rağmen satıcı hala fatura yollamadı.
Linki kaldırın bence.Dediğim gibi bu satıcı hakkında bilgim yoktu ve fiyatı ucuz gelince paylaştım. Bu tarz bir satıcı olduğunu bilsem paylaşmazdım. İkinci el ürünleri "sıfır" kılığında satan bu tarz satıcılar ya olmamalı ya da satıyorsa adam gibi ikinci el demeli.
Malesef bilemezsin. Bu adamlarda açmışlar şirketi aynı gün Hepsiburada da 2.el ürünü 0 diye kattırıyorlar. İadesiyle uğraşacağım. Anlamayandan vuruyorlar voleyi.Dediğim gibi bu satıcı hakkında bilgim yoktu ve fiyatı ucuz gelince paylaştım. Bu tarz bir satıcı olduğunu bilsem paylaşmazdım. İkinci el ürünleri "sıfır" kılığında satan bu tarz satıcılar ya olmamalı ya da satıyorsa adam gibi ikinci el demeli.
Güzel tespit bu sayfaya nerden ulaşıyoruz.Malesef bilemezsin. Bu adamlarda açmışlar şirketi aynı gün Hepsiburada da 2.el ürünü 0 diye kattırıyorlar. İadesiyle uğraşacağım. Anlamayandan vuruyorlar voleyi.Eki Görüntüle 1567546
ito.org.trGüzel tespit bu sayfaya nerden ulaşıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.