INNO3D alınır mı?

INNO3D güvenilir bir markadır, Colorful vs. gibi markalarla karıştırmayın. MSI ayarında bir marka ama MSI kadar büyük değil.

@189454 Asus, MSI ve Gigabyte'a fazla para veren aptal olmuyor. Verdiğin fazla parayla fazla özellikler ve daha iyi teknik servis hizmeti alıyorsun.

Inno3D'nin Türkiye pazarında hep giriş seviyesi soğutmaya sahip modelleri satılıyor ve bunlar hazır sistemde kullanılıyor. Asus Dual ve MSI Armor gibi bir şey bu modeller yani. Bu yüzden önermiyorum. Fiyatı da ona göre. Giriş seviyesi soğutmalara sahip yüksek segment kartlardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekir. Bu Asus'da da Inno3D'de de geçerlidir.

Yurt dışında ise farklı ve iyi soğutmaya sahip modelleri bulunuyor. Orada fiyatlar nasıldır bilmem ama alınır kartlardır yani.

@189454 ASUS, MSI ve Gigabyte'a fazla para veren aptal olmuyor. Verdiğin fazla parayla fazla özellikler ve daha iyi teknik servis hizmeti alıyorsun.

INNO3D'nin Türkiye pazarında hep giriş seviyesi soğutmaya sahip modelleri satılıyor ve bunlar hazır sistemde kullanılıyor. ASUS Dual ve MSI Armor gibi bir şey bu modeller yani. Bu yüzden önermiyorum. Fiyatı da ona göre. Giriş seviyesi soğutmalara sahip yüksek segment kartlardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekir. Bu ASUS'da da INNO3D'de de geçerlidir.

Yurt dışında ise farklı ve iyi soğutmaya sahip modelleri bulunuyor. Orada fiyatlar nasıldır bilmem ama alınır kartlardır yani.

MSI'ın servisi falan çöp bu arada.

INNO3D kartlar ucuz oldukları için alınabilir ve sorunsuz modeller oluyor genelde yani MSI evoke, Mech veya Armor veya ASUS TUF gibi değil ki onlarda zaten alev alıyor gibi. Bana göre en iyi ekran kartı üreten markalar Galax, EVGA ve Palit jetstream modeli. ASUS'un da TUF serisi kartları RTX 3000 serisinde iyi olacak gibi ama önemli olan fiyatı tabii.

MSI'ın servisi falan çöp bu arada.
Türkiye'de MSİ servis kısmını "ServisPoint" üslendi diye biliyorum. Yani burada suçu atacağınız yer MSİ değil ServisPoint. Ayrıca bu servis olayı ülkemizde kronik sorun Global MSİ servisine yazarsanız daha iyi çözüm sunuyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı