INNO3D GeForce RTX 2060 vs. MSI GeForce GTX 1660 Ti

Sadece ASUS ve MSI yok, INNO3D gibi markalarda gayet başarılı ve kalitelidir. Soğutma kalitesi de gayet iyidir aralarında fark yok diyebiliriz. RTX 2060 daha güçlü olduğu için alınabilir.

Arka plaka yok sanıyordum bana kalırsa kronik sorunu yoksa alınır sıcaklık sorunu yoktu kartın izlediğim testlerde o yüzden problem olmaz sadece malzeme kalitesi bir tık altında tutulmuş o yüzden fiyat farkı çıkıyor zannedersem. Oyun veya FPS anlamında aynı değerler alırsınız aman aman fark olmaz en fazla 2-3 FPS.

Sadece ASUS ve MSI yok, INNO3D gibi markalarda gayet başarılı ve kalitelidir. Soğutma kalitesi de gayet iyidir aralarında fark yok diyebiliriz. RTX 2060 daha güçlü olduğu için alınabilir.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Kararımı verdim sanırım INNO3d rtx 2060 dan yana.
Son olarak bir şey daha sormak istiyorum. 1070 Ti ile kıyaslarsak 2060 daha mı önde acaba ?

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Kararımı verdim sanırım INNO3d rtx 2060 dan yana.
Son olarak bir şey daha sormak istiyorum. 1070 Ti ile kıyaslarsak 2060 daha mı önde acaba ?
Hem güncellik hem de azda olsa performans farkı bakımından RTX 2060.

şu anda inno3d alanlar memnun gözüküyor, geçmişte az acı çektirmedi

Birde bir şey daha soracağım. İncehesap sitesi güvenilir midir ? Ordan alabilir miyim ya da Inno3d rtx 2060 satan başka bir site varsa önerir misiniz ?

Inno3D iyi bir markadır, sadece MSI Asus gibi ismi yaygın değil.
Fiyatlara gelecek olursak, GTX 1660 Ti 2300 tl etmez bence. RTX 2060 yine alınabilir.
Hem güncellik hem de azda olsa performans farkı bakımından RTX 2060.
Güvenilir firmadır.

Asus RTX 2060 Phoenix PH-RTX2060-6G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartý Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

https://www.incehesap.com/inno3d-geforce-rtx-2060-twin-x2-gaming-ekran-karti-fiyati-41919/

Bir de asusun modelini buldum ama Inno3d ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…