INNO3D GeForce RTX 2060 vs. MSI GeForce GTX 1660 Ti

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama benim asıl kafamı kurcalayan ise fan kalitesi,soğutma vs bu işi INNO3d becerebiliyor mu ? O benim aklıma takıldı. Hani şimdi 1660 ti'ye bakınca fanları daha kaliteli gibi gözüküyor. Ya da daha şekilli gözüktüğü için öyle mi acaba. Onu merak ediyorum.
Ve bir diğer sorum gaming vs etiketinin çok bir önemi var mı ? Yani öyle aman aman bu alınır gamingse falan demek saçma mı olur ?
Sadece ASUS ve MSI yok, INNO3D gibi markalarda gayet başarılı ve kalitelidir. Soğutma kalitesi de gayet iyidir aralarında fark yok diyebiliriz. RTX 2060 daha güçlü olduğu için alınabilir.

Hocam arkası metalle korunuyor. Yine iyi iş başarmışlar arkası için ama acaba 2060'ın gigabayte, MSI gibi modellerle INNO3d'yi kıyasladığımızda arada dağlar kadar fark olur mu ? Sıcaklık ve fps yönünden.

Hm haklısın hocam. Yani aradaki 600 tl farka değmez mi diyorsunuz ?
Arka plaka yok sanıyordum bana kalırsa kronik sorunu yoksa alınır sıcaklık sorunu yoktu kartın izlediğim testlerde o yüzden problem olmaz sadece malzeme kalitesi bir tık altında tutulmuş o yüzden fiyat farkı çıkıyor zannedersem. Oyun veya FPS anlamında aynı değerler alırsınız aman aman fark olmaz en fazla 2-3 FPS.

Sadece ASUS ve MSI yok, INNO3D gibi markalarda gayet başarılı ve kalitelidir. Soğutma kalitesi de gayet iyidir aralarında fark yok diyebiliriz. RTX 2060 daha güçlü olduğu için alınabilir.
Arka plaka yok sanıyordum bana kalırsa kronik sorunu yoksa alınır sıcaklık sorunu yoktu kartın izlediğim testlerde o yüzden problem olmaz sadece malzeme kalitesi bir tık altında tutulmuş o yüzden fiyat farkı çıkıyor zannedersem. Oyun veya FPS anlamında aynı değerler alırsınız aman aman fark olmaz en fazla 2-3 FPS.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Kararımı verdim sanırım INNO3d rtx 2060 dan yana.
Son olarak bir şey daha sormak istiyorum. 1070 Ti ile kıyaslarsak 2060 daha mı önde acaba ?

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Kararımı verdim sanırım INNO3d rtx 2060 dan yana.
Son olarak bir şey daha sormak istiyorum. 1070 Ti ile kıyaslarsak 2060 daha mı önde acaba ?
Hem güncellik hem de azda olsa performans farkı bakımından RTX 2060.

Birde bir şey daha soracağım. İncehesap sitesi güvenilir midir ? Ordan alabilir miyim ya da Inno3d rtx 2060 satan başka bir site varsa önerir misiniz ?

İnno3D gayet iyi bir markadır. Uzun süredir ülkemizde yoktu çünkü ülkemizde tutulmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video açıklıyor her şeyi.

Tavsiyem 2060 almanız yönünde.

Inno3D iyi bir markadır, sadece MSI Asus gibi ismi yaygın değil.
Fiyatlara gelecek olursak, GTX 1660 Ti 2300 tl etmez bence. RTX 2060 yine alınabilir.
@red.dawn Bu tamamen kaliteyle alakalı. Şimdi kendimden örnek vereyim, ben RTX 2060 Gaming Z modelini kullanıyorum. Şimdi siz de inno3d markayı almış olun. Aramızda ki fark şu; Ben oyuna girdiğim de 68 69 derece sıcaklık görüyorken, siz 72 73 derece sıcaklık görüyorsunuz. Ama oyun da aldığımız performanslar ( OC yapılmadığı sürece ) hemen hemen aynı performansa sahip olacaktır. Burada ki amaç sanırım yüksek fiyatlı modellerin alınıp, onlara daha fazla OC yapılabiliyor olması. O yüzden siz 1660Ti yerine RTX 2060 tercih etmelisiniz.
Hem güncellik hem de azda olsa performans farkı bakımından RTX 2060.
Güvenilir firmadır.

Asus RTX 2060 Phoenix PH-RTX2060-6G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartý Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

https://www.incehesap.com/inno3d-geforce-rtx-2060-twin-x2-gaming-ekran-karti-fiyati-41919/

Bir de asusun modelini buldum ama Inno3d ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı