INNO3D GeForce RTX 2070 Super vs Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+

2-3 aya 2K 144Hz bir monitöre geçebileceksen o zaman 2070S önerebilirim. İndirim bekleme şansın varsa bence biraz bekle. Arada MSI Gaming X Trio gibi üst model 2070S kartlar 4500TL fiyata bulunabiliyor.

Sanırım bir müddet beklemek daha doğru bu durumda fiyatlarda makul seviyelere iner inşallah.

INNO ülkemizde pek bilinmiyor nedense ama bence iyi bir marka ve modele benziyor. Bana da 2070 Super daha mantıklı gelmeye başladı ilk başlarda gönlüm 5700 XT'lerdeydi ama driver vs uğraşmak istemiyorum. Tek sorun monitör FreeSync işde bu sorun teşkil etmez umarım.
Paranı dövize çevirirsen seni etkilemez.

Dostum ülkemizde maalesef döviz düşse bile TL bazında düşmüyor artarken artırıyorlar ama ne yazık ki.

FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün.

Bende 5700xt düşünüyordum gaming gecesinde 2070s'i 4000 liraya aldım indirimleri bekleyip daha ucuza alabilirsiniz bence.

Abovvvv direkten döndük desenize.

Nasıl yapabiliriz aydınlatmanız mümkün müdür beni?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…