INNO3D GTX 1650 Super sistem alınır mı?

Konu sahibinin bütçesi PSU için 500 TL ve önerdiğim PSU bütçesine tam uyuyor, ayriyeten 50W daha fazla. Bence benim önerdiğim PSU'yu alması daha iyi olur.

İleriki zamanlarda overclock yapmayı düşünüyorum bu arada bu sisteme 75 Hz monitör gider mi?
Maalesef 144Hz için bütçem yok.

Hikayeli oyunlar için 75Hz fazlasıyla yeterli, 60Hz bile yeter. Rekabetçi oyun oynayacaksan 75Hz minimum bir değer, kimini memnum ediyor kimini etmiyor. Benim monitörüm 75Hz ve rekabetçi oyunlarda keyif alıyorum mesela.

@Lyrinx 12V kanalından yaklaşık 550W verebiliyor. Zalman Gigamax ise neredeyse tüm gücünü verebiliyor. High Power, Zalman kalitesinde değil ayrıca.
Konu sahibinin bütçesi PSU için 500 TL ve önerdiğim PSU bütçesine tam uyuyor.
Antibiyotik'te 25 TL kargo ücreti oluyordu en son.

Bence sistem gayet iyi. Kasa ve PSU olarak böyle bir şey alınabilir. Gerçi hemen alamayacaksınız buradaki indirim 15 dakika kadar sonra bitiyor ama başka sitelerde en fazla 920TL civarına yine bulursunuz.

OC veya Render yapmayacaksanız dedikleri gibi 10100F ve H410 anakart ikilisi de alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…