INNO3D GTX 1650 Super sistem alınır mı?

O PSU yerine bunu tavsiye ederim.
Konu sahibinin bütçesi PSU için 500 TL ve önerdiğim PSU bütçesine tam uyuyor, ayriyeten 50W daha fazla. Bence benim önerdiğim PSU'yu alması daha iyi olur.

O PSU yerine bunu tavsiye ederim.

Stok hızlarda kullanacaksanız 3100 + B450M S2H yerine 10100F + H410M-K tavsiye ederim.

İleriki zamanlarda overclock yapmayı düşünüyorum bu arada bu sisteme 75 Hz monitör gider mi?
Maalesef 144Hz için bütçem yok.

@Lyrinx 12V kanalından yaklaşık 550W verebiliyor. Zalman Gigamax ise neredeyse tüm gücünü verebiliyor. High Power, Zalman kalitesinde değil ayrıca.
Konu sahibinin bütçesi PSU için 500 TL ve önerdiğim PSU bütçesine tam uyuyor.
Antibiyotik'te 25 TL kargo ücreti oluyordu en son.

Kusura bakmayın yeniyim buralarda şuraya yazayım
Ryzen 3 3100.
GTX 1650 Super
8 GB 3200MHz RAM (sonradan 8 daha eklenecek şu an bütçem buna el veriyor)
Gigabyte B450M S2H.
PSU olarak 550Watt'lık bir PSU tercih edeceğim aklımda FSP hv Pro 550W modeli vardı ama stok bulamadım.
SSD olarak 240 GB alıp daha sonradan 500 GB HDD eklemeyi düşünüyorum.
Monitör 75 Hz 1 ms monitör alacağım.
Bence sistem gayet iyi. Kasa ve PSU olarak böyle bir şey alınabilir. Gerçi hemen alamayacaksınız buradaki indirim 15 dakika kadar sonra bitiyor ama başka sitelerde en fazla 920TL civarına yine bulursunuz.

OC veya Render yapmayacaksanız dedikleri gibi 10100F ve H410 anakart ikilisi de alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı