Bu algıyı kim yerleştirdi bu foruma bilmiyorum ama AMD kartların kronikliği falan yok. Radeon X550 ve 6600 GT kartlarından beri piyasaya hakimim. RX 500 serisi evet, sorunluydu. Ancak AMD çok yol aldı. Ayrıca 1660S eski bir kart, bu kartın üzerinde kullanabileceğiniz NVIDIA avantajı fazla yok. Yine zaten bir AMD teknolojisi olan FSR kullanacaksınız çünkü DLSS yok, RT zaten yok. Bilimum diğer teknolojiler yok.
Hocam AMD kullanan birisi değilim ama forumdaki konulara göre soyledim. Bende fazla para vermek istemem tabii ki. 3500TL bütçem var aslında RX6600 bir tık alt seviye kart alsam işimi görür diye düşünüyorum aslında. Battlefield serisi oynayacağım.
Hocam AMD kullanan birisi değilim ama forumdaki konulara göre soyledim. Bende fazla para vermek istemem tabii ki. 3500TL bütçem var aslında RX6600 bir tık alt seviye kart alsam işimi görür diye düşünüyorum aslında. Battlefield serisi oynayacağım.
Forumda bu şekilde bir önyargı var, fanboylar yapıyor bunu genelde. Lafım size değil, yanlış anlaşılmasın. Online oynayacaksanız işlemci daha önemli bu arada.
Forumda bu şekilde bir önyargı var, fanboylar yapıyor bunu genelde. Lafım size değil, yanlış anlaşılmasın. Online oynayacaksanız işlemci daha önemli bu arada.