INNO3D GTX 1660S nasıldır?

5500 XT performans olarak hiçbir lafım yok fakat büyük ihtimalle mining kartı ve 5000 serisi WattMan olarak AMD'nin adını çıkaran seri.

5500XT diger 5000 serisinden farklı tasarım kullanıyor, ve dedigin sorunların hicbiri bu kartta yok ( sadece 5500XT icin bu durum, 5600-5700 eski tasarım)

5500 XT performans olarak hiçbir lafım yok fakat büyük ihtimalle mining kartı ve 5000 serisi WattMan olarak AMD'nin adını çıkaran seri.

5500XT diğer 5000 serisi kartlara göre daha az sorunlu bir kart mimarisi farklı çünkü onu ayrı tutmak lazım.

5500XT'ye neden bulasmasın? Tas gibi saglam kart hala 8 GB versiyonu, cogu oyunu sıkıntısız oynatacak gucte yer yer 1660'ı bile geciyor.
2. el olarak 1660 serisi ve 5500XT 8 GB'ler alınmamalı bence. 1-1.5 senedir mining yapıyorlar bu kartlarla. Tabi mining yapılıyor diye performansı düşecek diye bir kaide yok ama siz bilirsiniz yine de. Ben olsam RX 6600'e yönelirdim.

2. el olarak 1660 serisi ve 5500XT 8 GB'ler alınmamalı bence. 1-1.5 senedir mining yapıyorlar bu kartlarla. Tabii mining yapılıyor diye performansı düşecek diye bir kaide yok ama siz bilirsiniz yine de. Ben olsam RX 6600'e yönelirdim.

Hocam genelleme yapmak dogru degil, temiz kartlar elbette de var. Mining yapılmıs kart da kesinlikle alınır parasına gore uygunsa, piyasaya gore hareket edilirse tum kartlar degerinde satılıp- alıcı bulunur.

Haklısınız. Benim mining yönünden sıkıntım var ama genelde ev PC kullanılmış kartlar bakiyorum
2. el olarak 1660 serisi ve 5500XT 8 GB'ler alınmamalı bence. 1-1.5 senedir mining yapıyorlar bu kartlarla. Tabi mining yapılıyor diye performansı düşecek diye bir kaide yok ama siz bilirsiniz yine de. Ben olsam RX 6600'e yönelirdim.

Hocam genelleme yapmak dogru degil, temiz kartlar elbette de var. Mining yapılmıs kart da kesinlikle alınır parasına gore uygunsa, piyasaya gore hareket edilirse tum kartlar degerinde satılıp- alıcı bulunur.
İşte genelleme yapmak doğru olmadığı için; herkes malına özenerek bakmıyor, biz burada geçen sene en düşük sıcaklıkta mining yapalım diye konular açarken "aa mining diye bir şey varmış oturduğun yerden çok para kazanılıyormuş" diye 2. elde ne kadar kart varsa alıp sadece kazandığı paraya bakan insanlar da vardı sıcaklığa falan dikkat etmeyip... Mining bitti oldu hala voltaj ayarlaması yapmayı bilmeyen miningle uğraşmaya çalışanlar vardı.

5500XT diger 5000 serisinden farklı tasarım kullanıyor, ve dedigin sorunların hicbiri bu kartta yok ( sadece 5500XT icin bu durum, 5600-5700 eski tasarım)
5500XT diğer 5000 serisi kartlara göre daha az sorunlu bir kart mimarisi farklı çünkü onu ayrı tutmak lazım.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Ancak yine de miningden ötürü alınmamalı diye düşünüyorum, elbette temiz kartlar vardır ancak bunun garantisini kimse veremez.

Valla hocam 20 gÜn önceye kadar buluyordum evet ama ne olduysa yine GTX 1660S zor buluyorum garantili olanı. 😂
Bende de aynı, 2 hafta önce ilanlarda bol bol görüyordum. Hatta RX 6600'ler de vardı. Ne olduysa hepsinin fiyatı arttı. Az önce günlerce aradıktan sonra 4250'ye 2060 aldım.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Ancak yine de miningden ötürü alınmamalı diye düşünüyorum, elbette temiz kartlar vardır ancak bunun garantisini kimse veremez.

Bende öğrenmiş oldum hocam. Ama haklısınız mining durumundan dolayı. Sonuç olarak konuyu toparlamak gerekirse eğer 1660S işimi görür mü benim? 3900 almak mantıklı mı acaba? Yoksa AMD tarafindan RX6600 yönelmek gerekiyor.

Bende de aynı, 2 hafta önce ilanlarda bol bol görüyordum. Hatta RX 6600'ler de vardı. Ne olduysa hepsinin fiyatı arttı. Az önce günlerce aradıktan sonra 4250'ye 2060 aldım.

Eski kart sattım hocam yükseltmek için hazır kartlar düşmüşken dedim ama gene ortada kaldım galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı