Çözüldü INNO3D GTX1650 Super FreeSync çalıştırabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Bu konuda cidden yardıma ihtiyacım var yeni bir sistem toplamak istiyordum. Yukarıda yazmış olduğum (INNO3D GTX1650 Super twinx2)ekran kartını almayı planlıyorum duyduğuma göre GTX1000 ve RTX2000 serisi erkan kartları G-Sync olmasına rağmen FreeSync özellikli monitörlere bu özelliği rahatlıkla çalıştırabiliyorlarmış ve burada bahsettiğim ekran kartı 2019'un son çeyreğinde çıkmış bir ekran kartı. Ben bu ekran kartıyla FreeSync olan bir monitörde (G-Sync ya da FreeSync) özelliğini kullanabilir miyim? "Lütfen yardımcı olun yakın zamanda alacağım ve bir sorun olmasını istemiyorum"

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DP kablosu kullanırsan ve güncel driverlarını kurarsan sorunsuz bir şekilde freesync özelliğini kullanabilirsin. Ben de kullanıyorum, gayet başarılı.
Ek: 2. paylaşımdaki video bu konuda gayet açıklayıcı. Ben de o videoyu izleyerek almıştım monitörümü.
Monitörün marka ve modelinin hiçbir önemi yok, bütün FreeSync destekli monitörler için geçerli bu. DP çıkışının olmasına dikkat et ama yoksa DP portu olmadığı için DP bağlantısı yapamazsın.

Ha anladım Display Port'u varsa 1000 serisinden sonra tüm hepsi için geçerli mi diyorsun?
GTX 1650 G-Sync uyumlu bir kart. FreeSync olan bir monitörde çalışacağını zannetmiyorum. Ama şöyle: Görüntü verir ama FreeSync modunda çalışmaz.

Yalnız benim bunu sorma sebebim zaten NVIDIA'nın G-SYNC FreeSync uyumunu yapmasından kaynaklı.

Haklısınız bende izledim ama Recep abi GTX1000 veya RTX2000 deyince aklımı karıştırdı bir de benim ekran kartımı 2019'un son çeyreğinde çıkmış bir kart o yüzden o zaman yokmuş ondan da kaynaklı bir araştırma isteği doğdu içimde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…