Inno3d Kaliteli Mi?

Jim Moriarty

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2019
Mesajlar
190
Dostlar MSI GAMING Z RTX 2060 ve Inno3d RTX 2070 arasında kaldım. Kimi MSI al kimi Inno3d al diyor. Kimi soğutması çok daha iyi, MSI al diyor. Kimisi performansı daha yüksek, Inno 3d al diyor. Kimisi de Inno3d'nin soğutması çok dandik diyor. Ne yapmalıyım? Kullanan var mı?
 
Soğutması fena sayılmaz. İkisi arasında kaldıysan düşünmeden 2070 al. Throttle olacak kadar hiçbir ekran kartının ısındığını sanmıyorum.
 
Bu konu tamamen değişik. Eğer ben O.C yapıp, zorlamak istiyorum diyorsan o zaman daha az ısınan modellere yönelmelisin. Ama bu aynı seri kartlar için geçerli. Yani RTX 2070 tercih etmelisin. Tabii ki işlemcinin gücü yeterliyse.
 
Zotac, Manli ve INNO3D PC Partner'a ait markaladır. Burada seçmeniz gereken elbette RTX 2070. GPU farkı ve +2GB VRAM farkı var soğutması, malzeme kalitesini ve fiyatını da göz önüne alırsak başarılı. MSI al diyen ileri zekalı kardeşlerimize aldanma. Aralarındaki fark dediklerim harici daha iyi bir soğutma bloğu, TorX fanlar ve görünüş olarak cezbeden aydınlatması ama performans olarak alt segment ürün. Daha fazla performans almak var iken, bunlara değişir misin?
 
Zotac, Manli ve INNO3D PC Partner'a ait markaladır. Burada seçmeniz gereken elbette RTX 2070. GPU farkı ve +2 GB VRAM farkı var soğutması, malzeme kalitesini ve fiyatını da göz önüne alırsak başarılı. MSI al diyen ileri zekalı kardeşlerimize aldanma. Aralarındaki fark dediklerim harici daha iyi bir soğutma bloğu, TorX fanlar ve görünüş olarak cezbeden aydınlatması ama performans olarak alt segment ürün. Daha fazla performans almak var iken, bunlara değişir misin?

Soğutması nasıl INNO3D'nin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı