GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Mart 2023 #1 Dediğim gibi. Hazır sistem alacağım ve sistemdeki ekran kartı INNO3D marka. İyi bir marka olduğunu biliyorum ancak Türkiye garantisi yok. İleride bir sorun yaşar mıyım?
Dediğim gibi. Hazır sistem alacağım ve sistemdeki ekran kartı INNO3D marka. İyi bir marka olduğunu biliyorum ancak Türkiye garantisi yok. İleride bir sorun yaşar mıyım?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Aleti Türkiye'den alacaksanız ve satıcı kaçak getirmediyse illaki garantisi vardır. Kanun bu. Artı 0 Eksi
KS KS GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Mart 2023 #3 arandur dedi: Aleti Türkiye'den alacaksanız ve satıcı kaçak getirmediyse illaki garantisi vardır. Kanun bu. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıl garantisi var ama ondan sonrası için sordum. Artı 0 Eksi
arandur dedi: Aleti Türkiye'den alacaksanız ve satıcı kaçak getirmediyse illaki garantisi vardır. Kanun bu. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıl garantisi var ama ondan sonrası için sordum.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 GoktugT dedi: Hocam 2 yıl garantisi var ama ondan sonrası için sordum. Genişletmek için tıkla... Türkiye garantisi yok diye yazmışsın. Sonrasına sonra bakarsın. Artı 0 Eksi
GoktugT dedi: Hocam 2 yıl garantisi var ama ondan sonrası için sordum. Genişletmek için tıkla... Türkiye garantisi yok diye yazmışsın. Sonrasına sonra bakarsın.