INNO3D model RTX 4070 Super alınır mı?

Yer
İzmir
Modele kötü diyen de var iyi diyen de var. Kullanan biri varsa özellikle bilgilendirirse memnun olurum. Zotac gibi modellere geçmek için ekstra 2 bin TL civarı ödemek gerekiyor bu da bütçemi aşıyor. Öte yandan bir de Palit Dual modeli var ondan daha iyi diye gördüm bu INNO model ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıya bağlı hocam. Arada 1k fiyat farkına Galax satan bir satıcı var ama emin olamadım. Gerçi Msi Asus yetkili satıcısıymış sanırsam. O satıcıdan alınır mı sizce? Beta Plus Teknoloji satıcı ismi.
Güvenebilirsiniz, eğer güvenmezseniz 500 TL farkla resmi satıcı olan Gaming.Gen.TR'den alırsınız.

Güvenebilirsiniz, eğer güvenmezseniz 500 TL farkla resmi satıcı olan Gaming.Gen.TR'den alırsınız.
Hb üzerinde olduğu için o satıcı mantıklı geldi. Gaming gen Sinerji gibi yerlere pek güvenmiyorum çok mağduriyet yaşattıklarını gördüm. Yani bu dediğim satıcı güvenilir diyorsunuz sorun olursa Hb arkasında durur herhalde.

N11'deki Galax kartı Gaming.Gen.TR satıyor zaten. Betaplusteknoloji Gaming.Gen.TR oluyor.
Nasıl yani ikisi aynı satıcı mı oluyor? Bunu bilmiyordum.

Hocalarım biraz araştırdım da bu Beta Plus denilen satıcı Gaming Gen dahi olsa çok fazla şikayet var. Almayı düşünen kişilerin aklında bulunsun. Ben satıcısı Hb olan ürünleri almayı tercih edeceğim. O yüzden konuya tekrar dönmek istiyorum. İnno 3d 4070 super alınır mı? O olmazsa Palit Twin model nasıldır?

Hocalarım biraz araştırdım da bu Beta Plus denilen satıcı Gaming Gen dahi olsa çok fazla şikayet var. Almayı düşünen kişilerin aklında bulunsun. Ben satıcısı Hb olan ürünleri almayı tercih edeceğim. O yüzden konuya tekrar dönmek istiyorum. İnno 3d 4070 super alınır mı? O olmazsa Palit Twin model nasıldır?
Gaming.gen'den çekinmeniz için hiçbir neden yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı