INNO3D model RTX 4070 Super alınır mı?

İstiyorsanız özelleştirmelere kendiniz bakın.
XPG RAM 1-2 tane onlar da ya 2x8 ya da CL değeri 48 falan.
Twinmos alınmaz mı?
XPG kasa yukarıda saydığım özellikler için en iyisi değil mi, onu seçebilirim.
Şu an 2x16 alamam bütçe 40 aşsın istemiyorum :(
Pişmanlık duyar mıyım şimdi bu sistemi alsam?
İleride PSU değiştirmek anakart vs değiştirmek zorunda kalmam değil mi?
Sıkıntı yaşamazsınız hocam, ramler kalabilir ben siz memnun değilsiniz diye XPG yapın dedim, Kasayı XPG yapın alın üzmez sistem, ek olarak belirteyim işlemci için bir tane kule tipi soğutma alın, 1000-1500 lira arasında değişiyor onu ayrı alırsınız.

Sıkıntı yaşamazsınız hocam, RAM'ler kalabilir ben siz memnun değilsiniz diye XPG yapın dedim, Kasayı XPG yapın alın üzmez sistem, ek olarak belirteyim işlemci için bir tane kule tipi soğutma alın, 1000-1500 lira arasında değişiyor onu ayrı alırsınız.

Hava soğutucu sonradan alacağım zaten kendimiz takmamız gerekiyormuş hazır sistemle alsakta ve özelleştirmede sadece sıvı soğutucu var. Gerçi kule tipi mi değil mi tam anlamıyorum ama olsun. Bu arada 700 TL farkla 7600 geçmeye değer mi?

Hava soğutucu sonradan alacağım zaten kendimiz takmamız gerekiyormuş hazır sistemle alsakta ve özelleştirmede sadece sıvı soğutucu var. Gerçi kule tipi mi değil mi tam anlamıyorum ama olsun. Bu arada 700 TL farkla 7600 geçmeye değer mi?
Geçecekseniz 7600x geçin, 7600x seçtiğinizde otomatik olarak sıvı soğutma ekliyor. Ama 7500fden 7600 a çok gerek yok.

Geçecekseniz 7600X geçin, 7600X seçtiğinizde otomatik olarak sıvı soğutma ekliyor. Ama 7500FDEN 7600'a çok gerek yok.

PC hocası 12 7800XT sistem de 7600 var
PC hocası shark RTX 4070 Super sistemde 7500F var
Birçok oyunda PC hocası 12 daha yüksek FPS alıyor
Şimdi bu durumda FPS farkı işlemciden mi yoksa ekran kartından mı kaynaklanıyor.
Son olarak 7600X'e geçmek için 1400 TL diyor fakat fiyat 40.9'dan 42.9 oluyor.
Şimdi aradaki fark soğutucu parası mı? O soğutucu da çok kötü bir şeye benziyor.
Bunu almak yerine kendim daha iyi hava soğutucu alırım 1.5k-2K arası sonradan.
Sonuç olarak 7600 daha çok FPS vermeyecekse ve daha fazla ısınacaksa seçmeyeyim.
Mesela Valorant'ta 380 yerine 400 alacaksam ve sıcaklık aynı olacaksa 700 TL verebilirim.
Çünkü 2K monitör aldığım senaryoda muhtemelen daha az FPS alırım fark eder

PC hocası 12 7800XT sistem de 7600 var.
PC hocası shark RTX 4070 Super sistemde 7500F var.
Birçok oyunda PC hocası 12 daha yüksek FPS alıyor.
Şimdi bu durumda FPS farkı işlemciden mi yoksa ekran kartından mı kaynaklanıyor.
Son olarak 7600X'e geçmek için 1400 TL diyor fakat fiyat 40.9'dan 42.9 oluyor.
Şimdi aradaki fark soğutucu parası mı? O soğutucu da çok kötü bir şeye benziyor.
Bunu almak yerine kendim daha iyi hava soğutucu alırım 1.5k-2K arası sonradan.
Sonuç olarak 7600 daha çok FPS vermeyecekse ve daha fazla ısınacaksa seçmeyeyim.
Mesela Valorant'ta 380 yerine 400 alacaksam ve sıcaklık aynı olacaksa 700 TL verebilirim.
Çünkü 2K monitör aldığım senaryoda muhtemelen daha az FPS alırım fark eder.

7600X seçtiğinizde Cooler Master sıvı soğutucu veriyor 240'lık ve kötü değil.
4070 Super 7800XT'den az da olsa daha fazla FPS verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşin içine DLSS girerse fark artar.

Burada göz önünde bulundurmanız gereken fiyat farkıdır, PC hocası sistemde Vento kasa seçtiğinizde 36 bine denk gelirken, 7600 işlemci seçtiğiniz shark RTX 4070 Super sistemde fiyat 42-43 bandında. Sıvı soğutma eklemeyip kasayı XPG yapsanızda fiyat aynı civarlarda. 7 bin TL fark vererek 4070 Super almam açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
7600X seçtiğinizde Cooler Master sıvı soğutucu veriyor 240'lık ve kötü değil.
4070 Super 7800XT'den az da olsa daha fazla FPS verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşin içine DLSS girerse fark artar.

Burada göz önünde bulundurmanız gereken fiyat farkıdır, PC hocası sistemde Vento kasa seçtiğinizde 36 bine denk gelirken, 7600 işlemci seçtiğiniz shark RTX 4070 Super sistemde fiyat 42-43 bandında. Sıvı soğutma eklemeyip kasayı XPG yapsanızda fiyat aynı civarlarda. 7 bin TL fark vererek 4070 Super almam açıkçası.

PC hocası 12'de normalde 2x16 RAM de alınıyordu öyle 38-39 yapıyor.
Şimdi ise sadece 2x8 var.
Dediğiniz Cooler Master soğutucu dün daha uygun fiyatlı olan Hunter'de oluyor.
Shark sistem de olmuyor, shark bahsettiğim özelleştirmeler ile 40 yapıyor.
1x16 RAM seçiyorum sonradan daha iyi hava soğutucu ve 1x16 daha diye düşündüm.
Zaten PC hocası sistem 36-37k olurken hunter 37K'den başlıyordu 4070s.
Ben o yüzden kararsız kalmıştım.

@bluerr hocam dün 25400'e INNO3D 2X'i sipariş ettim. Fiyat bugün zamlanmış bile zaten 26600 olmuş. Yardımlarınız için sağ olun kart gelince oyun kodu da verilecekmiş mümkünse belki satarım bile o kodu kart 23K civarına gelmiş gibi bir şey olur. İyi fiyat sayılır. Sağ olasınız.

500 TL farkla X3 alınıyor. Bu kadar az fark varken X3 tercih ederdim.

Ne farkı var acaba?

@bluerr hocam dün 25400'e INNO3D 2X'i sipariş ettim. Fiyat bugün zamlanmış bile zaten 26600 olmuş. Yardımlarınız için sağ olun kart gelince oyun kodu da verilecekmiş mümkünse belki satarım bile o kodu kart 23K civarına gelmiş gibi bir şey olur. İyi fiyat sayılır. Sağ olasınız.

Kart geldi mi? Memnun musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı