INNO3D RTX 2060 nasıldır?

İnno3d GTX 1660 modelini kullanıyorum. Soğutması bilinen markalardaki modellerden bile daha iyi. Markanın ucuz olması onu kötü yapmaz. Ucuz olmasının tek sebebi diğer markalar kadar tanınmış olmamasıdır. İnno3d genel olarak iyi bir markadır. Ama yazdığınız modeldeki performansı nasıldır bilmiyorum. Benim kullandığım modelden gayet memnunum. Kart boşta max. 42. Yükteyse max. 75 derece gördü. O da yaz ayındaydı. Birkaç aydır havaların normale dönmesiyle 60larda dolanıyor yükte..

INNO3D'ye ucun etin yahnisi diyen de hatalı INNO3D kaliteli markadır diyenler de.

Evet arkadaşlar Inno3D kaliteli markadır fakat bu modeli kaliteli falan değil, yanlış övüyorsunuz sonra anlamıyorlar işte 😀

Zaten Inno3D olana ısınma sorunlu diyen üyeyi hep aynı mesajı yazarken görüyorum, hep Inno3D alınmaz, Galax alınmaz, Palit alınmaz diyor bari siz yanlış yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı