RTX 2060 INNO3D Alınır mı?

berkand25

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben internette gezinirken INNO3D RTX2060 ekran kartını gördüm ve diğerlerine göre çok daha ucuz acaba doğru mu ya da aynı performansı verir mi?

2060 yerine 5700 almak daha mantıklı olacaktır. RX 5700'ün rakibi, 2060S ve 2070'dir.

INNO3D iyi bir markadır. Ben de INNO3D kullanıyorum. Diğerlerine göre biraz ısınıyor, ancak pek de sorun değil bir kaç derece ısınması. Sonuçta ekran kartında kullanılan chipset aynı, tabii ki aynı performansı verir. Sadece 3-4 derece fazla ısınır.

2060 yerine 5700 almak daha mantıklı olacaktır. RX 5700'ün rakibi, 2060S ve 2070'dir.

Ama aralarında bir FPS farkı var 2060S ile 5700 özellikle CS:GO'da

Dosya Ekleri

• fps.png
    fps.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 147
Orada gördüğünüz değerler herkeste aynı değil. Sistemden sisteme farklılık gösteriyor. Ek olarak UserBenchmark yasaklı bir site, sebebi ise değerleri kafasına göre vermesi. Çünkü herkes aynı değeri almıyor, dediğim gibi 5700 daha güçlü. CS:GO ekran kartına yüklenen bir oyunda değil, işlemciniz önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Test videoları öneririm, en doğru değerleri buradan bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı