INNO3D RTX 4060 alınır mı?

4060'ın dengi bile değil bu kart.

AMD ölü taklidi yapmaya devam ettikçe öyle de kalacak.

NVIDIA DLSS 3.0'ı çıkardı, 60 ve 70 serisi kartlarını dizdi. AMD'nin ise sene başından beri tek yaptığı şey "Starfield'a DLSS koymayın ühü ühü" demek oldu.

Sistem bütçesiyse alınır

AMD ölü taklidi yapmaya devam ettikçe öyle de kalacak.

NVIDIA DLSS 3.0'ı çıkardı, 60 ve 70 serisi kartlarını dizdi. AMD'nin ise sene başından beri tek yaptığı şey "Starfield'a DLSS koymayın ühü ühü" demek oldu.
Hayır bir de ne zaman çıkartacağını söylese bari

Muhtemelen marka olarak asıl sorunuz. INNO3D iyi markadır. Sogutması da iyidir. 3060 12 GB versiyonunu kullanmaktayım, gayet de memnunum.

Hocam şu anki kartım ASUS şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım bu markada yaşarım diye korkuyorum.

Sistem bütçesiyse alınır.

Hayır bir de ne zaman çıkartacağını söylese bari.

Evet hocam güzel bir sistem düşerse alacağım inşallah ama 8 GB bir de ben çok hikaye oyunu oynuyorum hani sıkıntı çıkar diye de tereddüte giriyorum.

Hocam şu anki kartım ASUS şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım bu markada yaşarım diye korkuyorum.

Evet hocam güzel bir sistem düşerse alacağım inşallah ama 8 GB bir de ben çok hikaye oyunu oynuyorum hani sıkıntı çıkar diye de tereddüte giriyorum.
Her ekran kartının bir ömrü var ve sen hikayeli oyunlar oynayacaksın.Yani dlss fg gibi teknolojiler elinin altında olacak ben deneyimlemedim bu kartı ama deneyenler daha fazla bilgi verir

Hayır bir de ne zaman çıkartacağını söylese bari.

Ben AMD'nin sene başından beri ne yaptığını ve planladığını tahmin ediyorum da, eğer düşündüğüm gibi çıkarsa tam komedi.

Bu da AMD'nin Frame Generation teknolojisini yalnızca RX 7000 serisine verip "size sene başından beri VRAM propagandası ile sattığmız 6700 XT'ler vardı ya, o artık tarih oldu şimdi RX 7700 zamanı" demesi olacak.

Ben AMD'nin sene başından beri ne yaptığını ve planladığını tahmin ediyorum da, eğer düşündüğüm gibi çıkarsa tam komedi.

Bu da AMD'nin Frame Generation teknolojisini yalnızca RX 7000 serisine verip "size sene başından beri VRAM propagandası ile sattığmız 6700 XT'ler vardı ya, o artık tarih oldu şimdi RX 7700 zamanı" demesi olacak.
İnşallah adam gibi bir teknoloji çıkartır da Frame generation kesin çıkartacak mı

Ordan da vurmasınlar bizi

İnşallah adam gibi bir teknoloji çıkartır da Frame generation kesin çıkartacak mı.

Kesin çıkacak ama ne zaman çıkacak ve hangi kartlar destekleyecek kocaman bir soru işareti. Genel kanı yalnızca RX 7000'e özel olacağı yönünde.

Hocam ben şu an 4060 kullanıyorum kartın performansı gayet iyi fakat daha iyi olanı dururken bunda neden kalasınız, 4000 serisinden en düşük 4070 12 GB modellerini öneriyorum, AMD tarafına da bakabilirsiniz, ha ben şu an 4060'ı almamış olsaydım, onun yerine sahibinden e girip 2. el veya 0 yurt dışı mallarını tercih ederdim, 3070 ti/3080/3090 a bakın derim, 10 12 civarına 3080 bulabilirsiniz.

Hocam ben şu an 4060 kullanıyorum kartın performansı gayet iyi fakat daha iyi olanı dururken bunda neden kalasınız, 4000 serisinden en düşük 4070 12 GB modellerini öneriyorum, AMD tarafına da bakabilirsiniz, ha ben şu an 4060'ı almamış olsaydım, onun yerine sahibinden e girip 2. el veya 0 yurt dışı mallarını tercih ederdim, 3070 ti/3080/3090 a bakın derim, 10 12 civarına 3080 bulabilirsiniz.

Hocam söyle bir şey var. 3090 Ti ve 4060 Ti kapışması izledim. DLSS yokken 3090 Ti çok iyi gidiyor ama DLSS açtığımız zaman FPS'ler aynı oluyor yani 3000 serisi bakmıyorum. Ve artı olarak iyi fiyatlı bir 4070 bulabilirsem 4070 alacağım çünkü günümüzde 8 GB VRAM bile ucu ucuna yetişiyorsa 2 3 sene sonrasını düşünemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı