- Makaleler
- 12
Inno3D RTX4070Ti x3 12GB 192Bit GDDR6X (N407T3-126X-186148N)
Inno3D RTX4070Ti x3 12GB 192Bit GDDR6X (N407T3-126X-186148N)
Hocam çıktığından beri bu fiyatta zaten o modeli.
Zaten İndirim Köşesi kategorisindeki konuların açılma amacı bir süreliğine hala olan veya anlık indirime girmiş ürünleri görmemiş forum kullanıcılarına bildirmektir. Sen gördün diye başka bir kullanıcı görmüş olmuyor. Bu konu vesilesiyle gören kullanıcı illa olacak.Hocam çıktığından beri bu fiyatta zaten o modeli.
Ben mesela şimdi gördüm, bütçeme uygun olsa performansını beğensem alırdım hemen. Bu konunun açılmasına ne diye laf ediyorlar anlamıyorum.Zaten İndirim Köşesi kategorisindeki konuların açılma amacı bir süreliğine hala olan veya anlık indirime girmiş ürünleri görmemiş forum kullanıcılarına bildirmektir. Sen gördün diye başka bir kullanıcı görmüş olmuyor. Bu konu vesilesiyle gören kullanıcı illa olacak.
Ben mesela şimdi gördüm, bütçeme uygun olsa performansını beğensem alırdım hemen. Bu konunun açılmasına ne diye laf ediyorlar anlamıyorum.
Tüccarlar taş mı yesin. Bmw, Mercedes'e indirim kovalayan forum ahalisi mi binsin?Bu kartların fiyatı 16- 18 bandı. Fazlasını vermeyin. Bu fiyatları indirim köşesinde paylaşınca da bu fiyatlara alışıyoruz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.