INNO3D RTX 5060 Ti Twin X2 sıcaklıklar nasıl düşürülebilir?

Emre Demirbaş

Hectopat
Kek günü
11 gün önce INNO3D RTX 5060 Ti 16 GB aldım.
İş yerinde kullanıyorum sistemi, dükkan gün içinde içerisi 30-35 dereceleri buluyor. Kart FurMark'da 83-84 dereceleri görüyor, Valorant'ta yine 83 dereceyi gördüm fanları fullesem bile en düşük 79-80e düşüyor kartın testlerini incelediğimde 65-67 dereceler görünüyor. Trendyol üzerinden garaj Online satıcısından aldım. Görüştüm gönderin kontrol edelim bir sorun varsa değişim yaparız sıcaklık normal görünmüyor dedi. Ya da Trendyol üzerinden iade edebilirim. Tavsiyeniz ne olur acaba.

11 gün önce INNO3D RTX 5060 Ti 16 GB aldım.
İş yerinde kullanıyorum sistemi, dükkan gün içinde içerisi 30-35 dereceleri buluyor. Kart FurMark'da 83-84 dereceleri görüyor, Valorant'ta yine 83 dereceyi gördüm fanları fullesem bile en düşük 79-80e düşüyor kartın testlerini incelediğimde 65-67 dereceler görünüyor. Trendyol üzerinden garaj Online satıcısından aldım. Görüştüm gönderin kontrol edelim bir sorun varsa değişim yaparız sıcaklık normal görünmüyor dedi. Ya da Trendyol üzerinden iade edebilirim. Tavsiyeniz ne olur acaba.
Kasa hava alıyor mu?

Kasa akvaryum 7 fan var. Baktım olmuyor fanları çevirdim kapağını açtım olmadı elimde tamamen başka sistem vardı ekran kartını söktüm mesh panel kasada denedim bu sefer en fazla 81 görebildim sıcaklık.
Ekran kartı sıkıntılı o zaman. O sıcaklıklar normal değil. Heleki 0 bir kart için.

Ekran kartı sıkıntılı o zaman. O sıcaklıklar normal değil. Hele ki 0 bir kart için.

Ortam sıcaklığı yüksek 30-35 derece ama kullanıcılar yazın bu kartı kullanmayacak mı diyorum kendi kendime bir çözüm bulamadım en mantıklı gelen kartta bir sorun olacağı yönünde peki servisemi gönderiyim Trendyol üzerinden iademi başlatayım kartın üzerindeki jelatinlerini falan da söktüm ama.

Ortam sıcaklığı yüksek 30-35 derece ama kullanıcılar yazın bu kartı kullanmayacak mı diyorum kendi kendime bir çözüm bulamadım en mantıklı gelen kartta bir sorun olacağı yönünde peki servisemi gönderiyim Trendyol üzerinden iademi başlatayım kartın üzerindeki jelatinlerini falan da söktüm ama.
Yolla gitsin hocam. Ortam sıcaklığı tabiiki etki eder ama bu kadar değil.

Ya şimdi iadeye gönderirsem 1000₺ kadar bir zararım olacak, servisine göndermek mantıklı mı sorun görünürse değişim yapılır dedi ama 14 gün sürede olmadı kartı alalı. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Değişim iste hocam. Para iadesi alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı