INNO3D RTX 5070 alınır mı?

göktuğ d

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Vatan'dan yarın yeni bilgisayar alacağım ekran kartı RTX5070 olacak, fiyatı bayağı uygun geldi 45000 lira ama ekran kartı markası INNO3D. Daha önce hiç duymadım. Birkaç arkadaşım 4 serisinde çok fazla ısınıyor demişti şu an çözüldü falan dediler ama kendileri de çok bilmiyor benim de kafam karıştı. Bu markanın 5000 serisi hakkında bilgi sahibi olan var mı veya kullanan var mı? Gigabyte alırsam 4500 lira fark oluyor 50000 liraya yaklaşıyor ama bu sefer de 50000 liraya 9070XT var kafam çok karıştı, bütçemi çok fazla zorlamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Vatan'dan yarın yeni bilgisayar alacağım ekran kartı RTX5070 olacak, fiyatı bayağı uygun geldi 45000 lira ama ekran kartı markası INNO3D. Daha önce hiç duymadım. Birkaç arkadaşım 4 serisinde çok fazla ısınıyor demişti şu an çözüldü falan dediler ama kendileri de çok bilmiyor benim de kafam karıştı. Bu markanın 5000 serisi hakkında bilgi sahibi olan var mı veya kullanan var mı? Gigabyte alırsam 4500 lira fark oluyor 50000 liraya yaklaşıyor ama bu sefer de 50000 liraya 9070XT var kafam çok karıştı, bütçemi çok fazla zorlamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Vatandan alman zorunlu mu? 45bin'e 5070ti alabiliyorsun internetten. Mağazalar kazık fiyata satıyor.

Dostum 4000 serisi veya 5000 serisi arasında sıcaklık farkları olmaz. Gigabyte, INNO3D vb markaların ekran kartını soğutmak için ne kadar boru ve kaliteli malzeme kullandığı ile ilgili. Yani INNO3D 5070 ile INNO3D 4070 Super hemen hemen aynı sıcaklıkta çalışır, hatta belki farkı görmezsin bile. Vatan'dan alacağın bilgisayarın linkini atabilir misin?

Vatan'dan alman zorunlu mu? 45Bin'e 5070 Ti alabiliyorsun internetten. Mağazalar kazık fiyata satıyor.

Galiba arkadaş tüm sistemden bahsetmiş 45K derken.

Dostum 4000 serisi veya 5000 serisi arasında sıcaklık farkları olmaz. Gigabyte, INNO3D vb markaların ekran kartını soğutmak için ne kadar boru ve kaliteli malzeme kullandığı ile ilgili. Yani INNO3D 5070 ile INNO3D 4070 Super hemen hemen aynı sıcaklıkta çalışır, hatta belki farkı görmezsin bile. Vatan'dan alacağın bilgisayarın linkini atabilir misin?

Galiba arkadaş tüm sistemden bahsetmiş 45K derken.

Galiba arkadaş tüm sistemden bahsetmiş 45k derken.

Öyleyse çok sıkıntılı 80 85 derecelerde çalışıyor diyorlar hatta hotspotta 100 gördü diyeni bile gördüm ama 5070 testlerinde 100 kullanımda 67 71 arası değişiyor.

Öyleyse çok sıkıntılı 80 85 derecelerde çalışıyor diyorlar hatta hotspotta 100 gördü diyeni bile gördüm ama 5070 testlerinde 100 kullanımda 67 71 arası değişiyor.
Sisteme yorum yapmayacağım ama RAM'ler inanılmaz kötü.

RAM'leri yükselteceğim zaten anakartı da yükselteceeğim onun dışında sistem hakkındaki düşüncen ne acaba?
Güncel piyasayı takip etmediğim için kesin bir şey söylemem uygun olmaz.
7500f - 5500
b650m anakart - 4000
ekran kartı - 32000
kasa psu - 4500
ram ssd ve kalanlar - 4000

Yüzeysel bir hesaplama ile kendi toplamanız bir tık daha uyguna gelebilir sanki. Kalitesiz ram ve ssd'yi değiştirirsiniz, anakart b650m-k olur gibisinden.

INNO3D PC Partner'ın alt markası. Zotac da keza PC Partner'ın alt markası. İkisi de NVIDIA'nın resmi iş ortağı olduğu için endişe edecek bir durum yok. Modelin soğutma performansına ve fiyatına göre tercih yapabilirsin. Yalnız INNO3D'nin servisiyle kim ilgileniyor bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı