INNO3D RTX2060 alınır mı?

Bütçe
10k
Hocam 9.500 TL verebiliyorsanız biraz indirim, kampanya kovalayıp RX 6600 XT alın özellikle Powercolor Red Devil ya da Sapphire Nitro+ kovalayın derim.

7800 TL'ye dün RX 6600XT hellhound aldım. Amazon. Jp vergiler kargo dahil. Böyle fırsatlar kovalayın derim. Garantiyi önemsiyor isenizde o bütçeye en kral 6600XT ya da iyi bir model 3060 alabilirsiniz.

7800 TL'ye dün RX 6600XT hellhound aldım. Amazon. Jp vergiler kargo dahil. Böyle fırsatlar kovalayın derim. Garantiyi önemsiyor isenizde o bütçeye en kral 6600XT ya da iyi bir model 3060 alabilirsiniz.

Gümrük sıkıntısı falan oluyor mu? Ve garantisi nasıl oluyor acaba ben de Amazon jp düşünüyorum da aklımda soru işaretleri çok hayırlı olsun kartınız.

Konuyla alakasız ama bu alışverişte banka ne kadar fazladan para kesiyor acaba bilgi verme şansınız var mı?

+150TL eklenmiş bende herkeste aynı olmuyor ama. Kur oynamasına göre değişebilir yani.
Gümrük sıkıntısı falan oluyor mu? Ve garantisi nasıl oluyor acaba ben de Amazon jp düşünüyorum da aklımda soru işaretleri çok hayırlı olsun kartınız.
28 şubatta teslim alacağım konuyla ilgili bilgi veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı