INNO3D RTX4070 Super 85 dereceyi görüyor

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bugün oyun oynarken Afterburner'ı açınca fark ettim ki ekran kartı 84-85 derecelerde dolaşıyor. Stres testinde de hotspot 102 dereceyi gördü, ekran kartı sıcaklığı da 84'ü gördü. 5 aylık bir sistem, kasa FSP CMT591'ı stok fanlarıyla kullanıyorum. Sıcaklık bana fazla geldi, sizce hava akışının zayıf olmasıyla mı alakalı yoksa ekstrem bir durum mu var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mevsimde o kart için anormal bir sıcaklık değil hocam. Biraz undervolt ile performans kaybı olmadan 8-10 derece düşürebilirsiniz sıcaklığı eğer memnun değilseniz.

Bu mevsimde o kart için anormal bir sıcaklık değil hocam. Biraz undervolt ile performans kaybı olmadan 8-10 derece düşürebilirsiniz sıcaklığı eğer memnun değilseniz.

Hocam kasanın fanları bana aşırı yetersiz gibi geldi içeriye çok az hava geliyor elimi tuttuğumda. Arctic'in sağlam fanlarından alıp değiştirmeyi düşünüyorum onun etkisi olur mu sizce?

Kesinlikle olumlu etkisi olacaktır hocam mevcut hava akışı iyi değilse.
4070 olanı vardı bende de. 84'ü görüyordu soğutma kalitesi için anormal değil bu sıcaklarda.
Bugün 2-3 saatimi ayırıp kasanın tozlarını aldım termal macun yeniledim ekran kartının fanlarının tozunu aldım işlemci ve ekran kartında 8-10 derece düşüş gözlemledim kaliteli bir fana geçince iyice de düşeceğini düşünüyorum.

inno3d 4070s ekran kartlı sistem alınır mı ?
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
x3 ile twin x2 arasındaki tek fark fan sayısı mı ? 600 lira fark var
3 fan seçersem daha mı sesli çalışır ? benim için ne kadar sessiz ve serin olursa o kadar iyi.
Biostar anakart , fsp kasa seçmeyi düşünüyorum. 42k yapıyor.
1x16 ram ve hava soğutucu sonradan alacağım. Bütçe artıyor
Sizce f/p sistem 4070s sistem mi beklemeliyim yoksa bu sistem alınır mı ?

inno3d 4070s ekran kartlı sistem alınır mı ?
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
x3 ile twin x2 arasındaki tek fark fan sayısı mı ? 600 lira fark var
3 fan seçersem daha mı sesli çalışır ? benim için ne kadar sessiz ve serin olursa o kadar iyi.
Biostar anakart , fsp kasa seçmeyi düşünüyorum. 42k yapıyor.
1x16 ram ve hava soğutucu sonradan alacağım. Bütçe artıyor
Sizce f/p sistem 4070s sistem mi beklemeliyim yoksa bu sistem alınır mı ?
Hocam sistem alınır mı alınmaz mı bilemiyorum ama şu anda ben memnunum ekran kartından, sesi çıkmıyor ve soğutması da kasanın fanlarını değiştirdikten sonra gayet iyi bir seviyeye geldi. Ben alacağım zaman biostar anakartları pek önermiyorlardı şimdi nasıldır bilmiyorum. Kasa olarakta bende FSP CMT591M seçip almıştım ama geçen gün temizlik için kasayı yatırdığımda ayaklarının birisi çatlamış nedendir bilemiyorum.

Hocam sistem alınır mı? Alınmaz mı bilemiyorum ama şu anda ben memnunum ekran kartından, sesi çıkmıyor ve soğutması da kasanın fanlarını değiştirdikten sonra gayet iyi bir seviyeye geldi. Ben alacağım zaman BIOSTAR anakartları pek önermiyorlardı şimdi nasıldır bilmiyorum. Kasa olarak da bende FSP CMT591M seçip almıştım ama geçen gün temizlik için kasayı yatırdığımda ayaklarının birisi çatlamış nedendir bilemiyorum.

Memnun olmanıza sevindim, hayırlı olsun.
4070s sistem olarak uygun olabilecek bir tek bu var.
Ben Galax ekran kartlı istiyordum ama daha fazla ödemek gerekiyor işte.
FSP kasa mesh mi oluyor acaba? Havalandırması nasıl ve bilgisayarın çok mu sesli çalışıyor.
Daha önce masaüstü kullanmadım, coil whine vb. şeyler var mı?
Valorant CS falan oynasam kaç RPM çalışıyor fanlar acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı