INNO3D RTX4070 Super 85 dereceyi görüyor

Memnun olmanıza sevindim, hayırlı olsun.
4070s sistem olarak uygun olabilecek bir tek bu var.
Ben Galax ekran kartlı istiyordum ama daha fazla ödemek gerekiyor işte.
FSP kasa mesh mi oluyor acaba? Havalandırması nasıl ve bilgisayarın çok mu sesli çalışıyor.
Daha önce masaüstü kullanmadım, coil whine vb. şeyler var mı?
Valorant CS falan oynasam kaç RPM çalışıyor fanlar acaba.

Hocam benim kasa mesh ama ön delikleri biraz dar ve filtresi yok ama çok dert değil benim için. Ben işlemci fanını 750RPM'i geçmeyecek şekilde ve diğer fanları ortalama 1000RPM de tutuyorum. Valorant'ta bu RPM'ler ile işlemci 55 60 dereceyi geçmiyor ekran kartına da zaten çok yük binmiyor o yüzden ısınmıyor, yanına aldığım fanlarda gerçekten kaliteli ve yani şöyle söyleyeyim PSU'nun fan sesi olmasa bilgisayardan gerçekten neredeyse ses gelmeyecek düşük sistem isteyen oyunlarda ve boştayken, ama ağır oyunlarda ister istemez RPM'ler biraz yükseliyor hafiften ses gelmeye başlıyor. Konu başında attığım GTA 5 görseli oyundaki en ağır grafik modu kurulu şekildeydi ve kasanın stok fanları vardı. Fanları değiştirdikten sonra o grafik moduyla ekran kartı 77 dereceyi geçmedi işlemci de 65-70 civarlarında gezindi. Hava soğutucum bu genel olarak memnunum ama hava akışını bayağı düşürüyor yani diğer parçalara pek hava gitmiyor, yeniden alsam bu sistemi üstüne biraz daha ekleyip 240mm bir sıvı soğutucu alırdım sırf hava akışı düzelsin diye. Coilwhine bende boştayken çıkmıyor ama ekran kartına birazcık yük bindimi fanlar çalıştığında çıkmaya başlıyor da öyle aman aman rahatsız edecek bir ses değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı