Input lag sorununu OgnitorenKs ISO'suyla çözdüm

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5.797
Merhaba Valorant'ta yaşadığım gecikme hissini bu ISO'yu kullanarak çözdüm. Gerçekten anlık tepkime alıyorum. Teşekkürler hocam. @OgnitorenKs

(Önceden kokteyl 1809 LTSC 2019 kullanıyordum, onda da anlık tepkime alıyordum, FH4 için 21H2 kurmam gerekti, orijinal 21H2 kurdum gerçekten berbattı. Standart Windows gerçekten çöplük gibi. Hocamın ISO'su çok iyi. FPS oynayanlara kesinlikle öneriyorum.)

Benim de faremde input lag var. Acaba bunu yaparsam düzelir mi? Her şeyi denedim bir çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek PC'mde kullandım, şu an rekos kullanıyorum.

Hocam rekos nereden indirebilirim siz nereden indirdiniz ve ognitorenks hocamın ISO'suna göre inputlag hangisinde daha iyidir ben ognitorenks hocamın 21H2 ISO'sunu indirdim fakat Valorant'ta takım arkadaşlarımın sesi gelmiyor Discord'da da aynı durum var. Eğer bilginiz var ise bu sorunada yardımcı olabilir misiniz? Ve baştada dediğim gibi rekos u nereden indirebilirim bu konuda beni bilgilendirir misiniz?

Hocam rekos nereden indirebilirim siz nereden indirdiniz ve ognitorenks hocamın ISO'suna göre inputlag hangisinde daha iyidir ben ognitorenks hocamın 21H2 ISO'sunu indirdim fakat Valorant'ta takım arkadaşlarımın sesi gelmiyor Discord'da da aynı durum var. Eğer bilginiz var ise bu sorunada yardımcı olabilir misiniz? Ve baştada dediğim gibi rekos u nereden indirebilirim bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
RekOS v0.4.iso rufus ile yazdırman gerek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı