'Input not supported' hatası

esco

Kilopat
Arkadaşlar yakın zaman da disk sorunum var diye konu açmıştım, en sonun da SSD aldım ve taktırdım. Hız olarak mükemmel şikayetlerim geçti ancak şimdi de monitörde hata alıyor. Burada kaliteli bir yer var oradan alıp oraya taktırdım SSD'yi, monitörlerin de denerken 1920x1080 kaldı. Herhalde dedim ilk başta eve gelince TV'ye bağladım. Tahmin ettiğim gibi 1080P de kalmış sonra onu düşürdüm 1024'e. Tekrar TV'den çıkarıp monitöre bağladım ancak hala aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim acaba ben bunu? Şu an TV'ye bağlı öyle kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli moda gir. (Başlangıçta Windows yüklenme dairesi dönerken kasadan reset'e bas kurtarma seçenekleri gelecektir bir sonraki başlangıçta). Daha sonra ekran kartı sürücüsünü kaldır. Düzelmesi lazım.

Arkadaşlar konu sahibi benim, 59hz de zaten daha düşüğü yok yine aynı hatayı alıyorum.Kablo dan olamaz aynı kablo ile tv ye bağlıyorum zaten. Monitör hiç göstermıyor o windowsun dönme yeri falan gelip gelmediğini anlayamıyorum yani var mı başka öneriniz.
Güvenli moda gir. (Başlangıçta Windows yüklenme dairesi dönerken kasadan reset'e bas kurtarma seçenekleri gelecektir bir sonraki başlangıçta). Daha sonra ekran kartı sürücüsünü kaldır. Düzelmesi lazım.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırınca düzelecekse tv ye bağlayıp pc acıkken kaldırsam olmaz mı? sonra monitöre taksam tekrar
Arkadaşlar hala sorun devam ediyor, yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Hocam lütfen yardım edin benim kasamda msi deepforce reset tuşunun yerine rgb kontrolü tuşu var lütfen güvenli modu nasıl açıcam f8 e basınca ise 2 ekran çıkıyor birinde ssdm yazıyor diğerinde ise enter setup ssdye tıklayınca yine normal pc açılıyor ve haya geliyor enter setup a tıklayınca da bios açılıyor

Hocam lütfen yardım edin benim kasamda msi deepforce reset tuşunun yerine rgb kontrolü tuşu var lütfen güvenli modu nasıl açıcam f8 e basınca ise 2 ekran çıkıyor birinde ssdm yazıyor diğerinde ise enter setup ssdye tıklayınca yine normal pc açılıyor ve haya geliyor enter setup a tıklayınca da bios açılıyor
Shift tuşu basılıyken yeniden başlata bas. Oraya sorun giderden gelişmiş başlangıç seçeneklerine bas göreceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı