Merhaba arkadaşlar. İnşaat mühendisliği öğrencisiyim. Çizim programları kullanıyoruz. Beni 5-6 sene götürecek bir laptop istiyorum. Bu doğrultuda MSI tercih etmeyi düşünüyorum. Bugün karar verdiğim laptop buydu;
MSI GE72 APACHE CORE İ7 5700HQ 2.7GHZ-16GB-1TB HDD -17.3''-GTX960M 2GB-W10
Araştırma yapıyordum internette böyle bir konuya denk geldim.
Laptoplarda GTX960M ve GTX 870M
GTX 870M'lik ekran kartlarının GTX 960M'lik kartlardan daha iyi performans verdiğini yazıyordu. Tereddüte düştüm o kadar para vereceğim sonuçta.
Sanalmarketim.com - Oyun Tutkunlarına Özel Ürünler > MSI - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş tarzında bilgisayar almak daha mantıklı olucak sanırım. Ama bunun işlemci nesli düşük.4. nesil.
Kafayı yiyeceğim. Araştırdığım herşeyin bir eksiği bir fazlası oluyor.
Laptoplarda işlemci nesli önemli midir?
5. Nesil GTX 960M'lik bir kart mı, 4. Nesil GTX 965 M'lik kart mı yoksa 4.-5. Nesil 870M'lik kart tercih edilmeli yardım lütfen!
MSI GE72 APACHE CORE İ7 5700HQ 2.7GHZ-16GB-1TB HDD -17.3''-GTX960M 2GB-W10
Araştırma yapıyordum internette böyle bir konuya denk geldim.
Laptoplarda GTX960M ve GTX 870M
GTX 870M'lik ekran kartlarının GTX 960M'lik kartlardan daha iyi performans verdiğini yazıyordu. Tereddüte düştüm o kadar para vereceğim sonuçta.
Sanalmarketim.com - Oyun Tutkunlarına Özel Ürünler > MSI - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş tarzında bilgisayar almak daha mantıklı olucak sanırım. Ama bunun işlemci nesli düşük.4. nesil.
Kafayı yiyeceğim. Araştırdığım herşeyin bir eksiği bir fazlası oluyor.
Laptoplarda işlemci nesli önemli midir?
5. Nesil GTX 960M'lik bir kart mı, 4. Nesil GTX 965 M'lik kart mı yoksa 4.-5. Nesil 870M'lik kart tercih edilmeli yardım lütfen!
Son düzenleyen: Moderatör: