İnşallah Gerçek Değildir | Everest DLM-355 makro nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kral yargı dağıtıyor. 6 yıl önce olan olay için çok fazla detaya inmeye gerek yok bence. Foruma üye olduğum ilk vakitler Everest kasası ile konu açmıştım millet yağ tenekesi o alma demesine rağmen aldım. Cidden de öyle çıktı. Everest firmasının sahibi değilseniz çöp denmesine neden kızıyorsunuz ki. Çoğu ürünü Çin'den getirilip üzerine marka basıyor sadece. :D.

Olay Everese'in çöp olması mı yardım isteyen birini azarlayıp forumdan atmak mı?

Peki hesabının gerçek olup olmadığını biliyor muyuz? Kendisi ya da hesabın sahibi bizi aydınlattı mı? Burada çifte hesap yasaksa kural herkes için geçerli olmalı, madem onlar açıyor biz de kafamıza göre yan hesapla kendimizi haklı gösterelim.
Abi çok haklısın, sonuçta bu hesabın gerçek bir sahibi olduğunu göstermek bu kadar zor olmamalı. Kişiliği ifşa etmeden de yapılabilir.

@MF takma isimli hesap hakkında değil, genel konuşacağım. Şu çifte hatta üçer beşer hesapla gezip kendini haklı çıkarmaya çalışanları çok fena dövesim geliyor. Burası ego tatmini yeri değil, paylaşım forumu. Milleti sırf kendilerini haklı çıkarmak için yalan yanlış yönlendiriyorlar. @MF hesabının da gerçek bir sahibi olduğunu kanıtlaması bu kadar zor olmamalı.

Herkes kişinin maddi durumu iyi değildir belki demiş. 40 TL'ye alınacak çöp mouse yerine 10 TL bile koysanız kaliteli bir şey bulunuyor. Mikail Fidan'ı yazdığına gelecek olursak çöp yazması doğru değil.
Ben de çöp yazdım. Ama Everest'e çöp demeyeceksek neye diyelim?

Olay Everese'in çöp olması mı yardım isteyen birini azarlayıp forumdan atmak mı?
Kafeye, berbere vs. bir yere gidip burası ne kadar çöp bir mekanmış dersen işletme sahibinin tepkisi ne olur? Burda da aynı durum söz konusu. Üyeye herhangi bir hakaret görmüyorum ve ürüne çöp deme olayı nerdeyse her konuda var.

Hocam herkesin maddi gücü yetmiyor bazen ama bir durum daha var. Bazen baba zoruyla alıyoruz bu ürünleri. O ürünün çöp olduğunu biliyoruz fakat bunun yüze vurulması hoş değil. Evet bende çöp diyorum fakat aldığı markaya ısrarla kaliteli diyene veya daha almayana diyorum. Bu forum 2014 senesinde nasıldı bilmiyorum ama şu günkü kadar çöp kelimesinin kullanıldığını sanmıyorum. Konu sahibi koskoca yöneticinin gelip faresine çöp demesi onu incitmiş olabilir. Haliyle altta kalmamak için bir şeyler demiş olabilir ama bir kelime yüzünden bunca emeğe çöp demesi de hoş değil. Bu sözleri söylemek haddime değil ama bence iki kişide suçlu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı