İnsan kaynakları ne iş yapar?

Hayatımda çok az daha saçma şey daha duydum, "okoyon sonson son bolocokson". Bu mantıkla kimse araştırma yapmasın, sorgulamasın. Ben burada bu bölüme dair "tecrübesi" bak altını çiziyorum "tecrübesi" olan arkadaşlardan değerli bilgiler edinmek için konuyu açtım. Yardımcı olamayacaksınız boş yargılarınızı kendinize saklayın. Zor olmamalı değil mi? Hepiniz her şeyi çok biliyorsunuz.

Hazırlanıyorum zaten bir problem yok, insan kaynakları istediğim bölümü tutturamazsam ekstra bir seçenek olması için araştırmalarımın arasında. Yedi yirmi dört bölüm araştırıyorum fakat bu bölüme dair çok şey bulamadım.

Bölümün isminde pek bir hayır yok büyük ihtimal babadan şirketi olanların sırf diplomam olsun dediği bir bölüm hocam. Bir de sektör araştırıyorsanız yazılım sektörü ya da sağlık sektörüne haricinde sektörlere bakmanızı pek önermem. Diğer sektörlerin bir anlamı kalmadı.

Bir zamanlar modaydı. Bana da teklif gelmişti iş garantili kursa katılmam için. Kurs aynı anda ücretliydi. İlk kez duyduğum için dikkate almamıştım. Sade büyük şirketler böyle bir departmana ihtiyaç duyar. Personel müdürlüğü olarak ta geçer orta ölçekli şirketlerde.

Bir zamanlar modaydı. Bana da teklif gelmişti iş garantili kursa katılmam için. Kurs aynı anda ücretliydi. İlk kez duyduğum için dikkate almamıştım. Sade büyük şirketler böyle bir departmana ihtiyaç duyar. Personel müdürlüğü olarak ta geçer orta ölçekli şirketlerde.
Anlıyorum, cepte kalsın yine de. Ben elimden geleni yapacağım fakat bölümleri araştırıyorum ne olur ne olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı