4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 27 Ağustos 2021 #31 Biraz abartmışsınız herhalde, size küfür ettiler diye neden ağladınız hocam?
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #32 Quilian dedi: Hocam Gaziantep'in neresi yakinsak sizinle bulusup bir yerlere gideriz. Genişletmek için tıkla... Şehitkamil'de Pirsultan Mahallesi'nde oturuyorum.
Quilian dedi: Hocam Gaziantep'in neresi yakinsak sizinle bulusup bir yerlere gideriz. Genişletmek için tıkla... Şehitkamil'de Pirsultan Mahallesi'nde oturuyorum.
Quilian Picopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 179 27 Ağustos 2021 #33 Denji dedi: Şehitkamil'de pirsultan mahallesi'nde oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Uzakmiş hocam yakin olsak vallahi primall a falan giderdik.
Denji dedi: Şehitkamil'de pirsultan mahallesi'nde oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Uzakmiş hocam yakin olsak vallahi primall a falan giderdik.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 27 Ağustos 2021 #34 Quilian dedi: Hocam Gaziantep'in neresi yakinsak sizinle bulusup bir yerlere gideriz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde mi Gaziantep'de yaşıyorsunuz, neresi hocam?
Quilian dedi: Hocam Gaziantep'in neresi yakinsak sizinle bulusup bir yerlere gideriz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde mi Gaziantep'de yaşıyorsunuz, neresi hocam?
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #35 403329 dedi: Biraz abartmışsınız herhalde, size küfür ettiler diye neden ağladınız hocam? Genişletmek için tıkla... Lütfen şimdiye kadar yanıt olarak yazdıklarımı da dahil olacak şekilde okuyun, hak vereceğinizi düşünüyorum.
403329 dedi: Biraz abartmışsınız herhalde, size küfür ettiler diye neden ağladınız hocam? Genişletmek için tıkla... Lütfen şimdiye kadar yanıt olarak yazdıklarımı da dahil olacak şekilde okuyun, hak vereceğinizi düşünüyorum.
Quilian Picopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 179 27 Ağustos 2021 #36 403329 dedi: Hocam sizde mi Gaziantep'de yaşıyorsunuz, neresi hocam? Genişletmek için tıkla... Şehitkamil İbrahimli hocam.
403329 dedi: Hocam sizde mi Gaziantep'de yaşıyorsunuz, neresi hocam? Genişletmek için tıkla... Şehitkamil İbrahimli hocam.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Ağustos 2021 #37 Klasik 11-16 yaş aralığındaki hayattan nefret etme süresi. Zamanla geçer herkes yaşamıştır böyle bir zaman.
Klasik 11-16 yaş aralığındaki hayattan nefret etme süresi. Zamanla geçer herkes yaşamıştır böyle bir zaman.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #38 Ashes dedi: Klasik 11-16 yaş aralığındaki hayattan nefret etme süresi. Zamanla geçer herkes yaşamıştır böyle bir zaman. Genişletmek için tıkla... Haklısın çok abartıyor arkadaş intihar etme falan.
Ashes dedi: Klasik 11-16 yaş aralığındaki hayattan nefret etme süresi. Zamanla geçer herkes yaşamıştır böyle bir zaman. Genişletmek için tıkla... Haklısın çok abartıyor arkadaş intihar etme falan.
Quilian Picopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 179 27 Ağustos 2021 #39 Denji dedi: Lütfen şimdiye kadar yanıt olarak yazdıklarımı da dahil olacak şekilde okuyun, hak vereceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Gaziantep'in insani gercekten cok saygisizlasti gecen gun adam yesil isik yanmasina ragmen hareket etmedigi için korna bastik adam bize bos yere hakaret etti.
Denji dedi: Lütfen şimdiye kadar yanıt olarak yazdıklarımı da dahil olacak şekilde okuyun, hak vereceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Gaziantep'in insani gercekten cok saygisizlasti gecen gun adam yesil isik yanmasina ragmen hareket etmedigi için korna bastik adam bize bos yere hakaret etti.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Ağustos 2021 #40 TimoLoX dedi: Haklısın çok abartıyor arkadaş intihar etme falan. Genişletmek için tıkla... İntihar edecek kişi düşünmeden eder. Yok günahmis annem üzülür umursamaz. Ergenlik işte geçer zamanla.
TimoLoX dedi: Haklısın çok abartıyor arkadaş intihar etme falan. Genişletmek için tıkla... İntihar edecek kişi düşünmeden eder. Yok günahmis annem üzülür umursamaz. Ergenlik işte geçer zamanla.