İnsanlar LoL'de neden Shaco Teemo benzeri şampiyonları sevmiyor?

Basic attack şampiyonlar teemo sevmez çünkü Q su ctliyor + olarak mantar nedeniyle yakın fight döndüremediklerimi için sevmezler.

Shaco cc olmayan ve ani hasarı olmayan hantal şampiyon kullanan kişiler tarafından sevilmez.

Ben Kayn oynarken shaco ve teemoyu mayalar mayalar neyse işte.
 
İkisi de zeki adamın elinde karşı takıma kan kusturan şampiyonlar. Bizim milley "teq" atmaya meraklı olduğundan bu kırılgan şampiyonları alıp teq atmaya çalışırken ölüp duruyorlar. Bu yüzden pek sevilmiyor.

İş bilenin elinde çok tehlikeli oldukları için karşı takımı da ağlatıyorlar. Ortası yok yani.
 
Hocam o Hero'ları oynamakta ne var. İkisi de çok kolay Hero'lar, oyuna yeni başlayanlar 1-2 el attıktan sonra tamamen kavrayabiliriz. Hele Teemo zaten uzaktan vura vura bitiriyor işi.

Teemo'da öyle ama Shaco'yu bilemeyenler var tareti adamın direk içine atanlar düzgün jung dönemeyip karşı jung oyundan düşüremeyenler var.
 
Hocam o heroları oynamakta ne var. İkisi de çok kolay herolar , oyuna yeni başlayanlar 1-2 el attıktan sonra tamamen kavrayabiliriz. Hele Teemo zaten uzaktan vura vura bitiriyor işi.
Alakası dahi yok. Hele Teemo hakkıyla öğrenmesi en zor şampiyonlardan biri. Aşırı kırılgan, itemleri pahalı, kaçış mekanizması yok vs vs.
 
İkisi de sinsi şampiyonlar çünkü. Bazı şampiyon var kafa göz dalıyor bazıları iyi hasar çıkartıyor bazıları tank oluyor ama teemo ve shaco görünmez kutu ve mantar bırakıyor, görünmez oluyor, saklanıyor, arkadan avlıyor. Kör ediyor. Akıllı oyuncuların elinde oyunu karşı takıma zehir ediyor 🤣
 
Alakası dahi yok. Hele Teemo hakkıyla öğrenmesi en zor şampiyonlardan biri. Aşırı kırılgan, itemleri pahalı, kaçış mekanizması yok vs vs.

Kaçış mekanizması yok ama bir ap kastımı o mantarı bile tekliyor. Soloda Mordekaiser ww Olaf lee vb çarlara kolaylıkla yeniliyor. Mesela Teemo'ya karşı mordenin pasifi dengeli.
 
Tam öldürdüm derken bi' anda ya kaçması ya da dönüp seni kesmesinden kaynaklı diye düşünüyorum. Ancak saçma değiller, shaco sadece biraz fazla tilt. Hele AP'si.
 

Geri
Yukarı