Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 25 Mayıs 2021 #31 316874 dedi: Tanrının sözlerinde mecaz anlam olmamalıdır. Kitap gayet açık ve net olmalıdır ki herkes anlasın. Genişletmek için tıkla... Kitap tanrıya göre açıktır. İnsanların anlaması için elçiler de göndermiştir.
316874 dedi: Tanrının sözlerinde mecaz anlam olmamalıdır. Kitap gayet açık ve net olmalıdır ki herkes anlasın. Genişletmek için tıkla... Kitap tanrıya göre açıktır. İnsanların anlaması için elçiler de göndermiştir.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Mayıs 2021 #32 Lezize dedi: Evrime inanan Müslüman'lar var. Ben bu konuda biraz tarafsız kalmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... En büyük örneği İlber Ortaylı'dır.
Lezize dedi: Evrime inanan Müslüman'lar var. Ben bu konuda biraz tarafsız kalmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... En büyük örneği İlber Ortaylı'dır.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 25 Mayıs 2021 #33 316874 dedi: Biz sadece gelişmiş tüysüz bir maymun türüyüz. Genişletmek için tıkla... Sen bana/bize maymun mu diyorsun kardeşim(!)
316874 dedi: Biz sadece gelişmiş tüysüz bir maymun türüyüz. Genişletmek için tıkla... Sen bana/bize maymun mu diyorsun kardeşim(!)
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #34 316874 dedi: Tanrının sözlerinde mecaz anlam olmamalıdır. Kitap gayet açık ve net olmalıdır ki herkes anlasın. Genişletmek için tıkla... Peygambere ne hacet o zaman.
316874 dedi: Tanrının sözlerinde mecaz anlam olmamalıdır. Kitap gayet açık ve net olmalıdır ki herkes anlasın. Genişletmek için tıkla... Peygambere ne hacet o zaman.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mayıs 2021 #35 Darth Urfha dedi: Peygambere ne hacet o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet zaten peygamberler insanlara açıklasınlar diye gönderildi.
Darth Urfha dedi: Peygambere ne hacet o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet zaten peygamberler insanlara açıklasınlar diye gönderildi.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 25 Mayıs 2021 #36 Sen ateist olmak için sebep arıyormuşsun ve karşına evrim kavramı gelince ipleri koparmışsın gibi geldi. Ben her zaman bunca oluşumun bir amaç olduğunu düşünürüm. Tesadüflük hiçbir zaman mantıklı gelmedi.
Sen ateist olmak için sebep arıyormuşsun ve karşına evrim kavramı gelince ipleri koparmışsın gibi geldi. Ben her zaman bunca oluşumun bir amaç olduğunu düşünürüm. Tesadüflük hiçbir zaman mantıklı gelmedi.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 25 Mayıs 2021 #37 Daha yeni fark ettim gerçekten bir teori için dinmi değiştirdiniz siz din değiştirmek için sebep arıyormuşsunuz.
Daha yeni fark ettim gerçekten bir teori için dinmi değiştirdiniz siz din değiştirmek için sebep arıyormuşsunuz.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Mayıs 2021 #38 Darth Urfha dedi: Peygambere ne hacet o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman öğretmen kavramıda boş, nasıl olsa öğretmenler de kitapta yazanı anlatmıyor mu?
Darth Urfha dedi: Peygambere ne hacet o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman öğretmen kavramıda boş, nasıl olsa öğretmenler de kitapta yazanı anlatmıyor mu?
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #39 Captain Levi dedi: Daha yeni fark ettim gerçekten bir teori için dinmi değiştirdiniz siz din değiştirmek için sebep arıyormuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Burada dini değiştiren yok.
Captain Levi dedi: Daha yeni fark ettim gerçekten bir teori için dinmi değiştirdiniz siz din değiştirmek için sebep arıyormuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Burada dini değiştiren yok.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mayıs 2021 #40 ArdaMert dedi: Hocam o zaman öğretmen kavramıda boş, nasıl olsa öğretmenler de kitapta yazanı anlatmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini boşa çıkarmak için onu dedi. Yoksa o da senin dediğini söylüyor.
ArdaMert dedi: Hocam o zaman öğretmen kavramıda boş, nasıl olsa öğretmenler de kitapta yazanı anlatmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini boşa çıkarmak için onu dedi. Yoksa o da senin dediğini söylüyor.