O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Temmuz 2021 #61 Aşı karşıtı olmayan insanlar kendilerini kral kraliçe ilan ediyorlar. Aşı olmamak bizim en doğal hakkımız, önünüze gelene de cahil demek yanlış.
Aşı karşıtı olmayan insanlar kendilerini kral kraliçe ilan ediyorlar. Aşı olmamak bizim en doğal hakkımız, önünüze gelene de cahil demek yanlış.
LogicalPanda Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 329 28 Temmuz 2021 #62 Uzun zamandır kimin aşı olup olmadığı umurumda değil ben 2. dozumu da oldum kafam rahat zaten bunlar son aşılarımız olmayacak 3 ,4 diye gider artık.
Uzun zamandır kimin aşı olup olmadığı umurumda değil ben 2. dozumu da oldum kafam rahat zaten bunlar son aşılarımız olmayacak 3 ,4 diye gider artık.
BatuhanDRSNTR Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 4 28 Temmuz 2021 #63 LEGEND.35 dedi: Aşı olmayı istemiyorum kardeşim yani bu kadar mı zor içinde ne olduğu belli değil uzun vadede etkisi belli değil bünyem dayanıklı mi dayanıklı sorumluluk benim bugün bir... Aşı olmadım diye küfür ediyor laf yok.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ama anlamıyorlar zaten bende olmama taraftarıyım zaten. Aşı olanlarda korona oluyor hemde aynı şekilde.
LEGEND.35 dedi: Aşı olmayı istemiyorum kardeşim yani bu kadar mı zor içinde ne olduğu belli değil uzun vadede etkisi belli değil bünyem dayanıklı mi dayanıklı sorumluluk benim bugün bir... Aşı olmadım diye küfür ediyor laf yok.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ama anlamıyorlar zaten bende olmama taraftarıyım zaten. Aşı olanlarda korona oluyor hemde aynı şekilde.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #64 BatuhanDRSNTR dedi: Katılıyorum ama anlamıyorlar zaten bende olmama taraftarıyım zaten. Aşı olanlarda korona oluyor hem de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Aşı olup da korona olmazsın demiyor kimse. Etkilerini azaltıyor sadece.
BatuhanDRSNTR dedi: Katılıyorum ama anlamıyorlar zaten bende olmama taraftarıyım zaten. Aşı olanlarda korona oluyor hem de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Aşı olup da korona olmazsın demiyor kimse. Etkilerini azaltıyor sadece.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2021 #65 466609 dedi: Aşıya sadece cahil insanlar karşı çıkmıyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... O aşı yüzünden bir yakınlarını kaybetseler böyle diyebilecekler mi?
466609 dedi: Aşıya sadece cahil insanlar karşı çıkmıyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... O aşı yüzünden bir yakınlarını kaybetseler böyle diyebilecekler mi?
BatuhanDRSNTR Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 4 28 Temmuz 2021 #66 466609 dedi: Onu da isteyen birkaç yorum gördüm Genişletmek için tıkla... Vay be milletteki akla bak be Allah'tan 36 yıldır idam cezası hiç olmadı Türkiye'de.
466609 dedi: Onu da isteyen birkaç yorum gördüm Genişletmek için tıkla... Vay be milletteki akla bak be Allah'tan 36 yıldır idam cezası hiç olmadı Türkiye'de.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 28 Temmuz 2021 #67 Çünkü insanlar mal.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Temmuz 2021 #68 Playboi dedi: Çünkü insanlar mal. Genişletmek için tıkla... İnsanlara kötü söz söylemek senin hakkın mı? Hem sen ne yaptın ne özelliğin varda başka insanlara en doğal hakkını kullanabilecekken küfür ediyorsun?
Playboi dedi: Çünkü insanlar mal. Genişletmek için tıkla... İnsanlara kötü söz söylemek senin hakkın mı? Hem sen ne yaptın ne özelliğin varda başka insanlara en doğal hakkını kullanabilecekken küfür ediyorsun?
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 28 Temmuz 2021 #69 Playboi dedi: Çünkü insanlar mal. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam sen dünyanın en zeki insanısın. Aşı olmayanlar sorunlu.
Playboi dedi: Çünkü insanlar mal. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam sen dünyanın en zeki insanısın. Aşı olmayanlar sorunlu.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 28 Temmuz 2021 #70 covid-19 gibi milyonlarca insanı öldüren bir virüsün tedavisini reddetmek en büyük mallıktır.