İnsanlar neden GTA 6'nın patlaması için can atıyor?


Hikayesinden öte. Hikaye sunumu yani (Anlatımı) desem ne dersiniz?
 
Aga CS 2 yide sunulması gereken zamanda sunamadılar oyuncular çok istedi bummm.
 
Hikayesinden öte. Hikaye sunumu yani (Anlatımı) desem ne dersiniz?
Hikaye sunumu güzeldi evet, özellikle Arthur Morgan'ın ölümü iyi düşünülmüş ve oyunculara iyi bir şekilde pazarlanmıştı; Ama yine de hikaye bakımından ortalama denilebilecek bir oyundu. Witcher ve God of War gibi oyunların hikayelerinin ve evrenlerinin yanında RDR 2'nin hikayesi ve evreni bence bir hiç.
 
Öncelikle, Rockstar Games'in adının geçtiği bir cümleye besmele ile başlayalım.

Dünya genelinde, Grand Theft Auto (GTA) oyununu oynayanlar arasında, muhtemelen hikayesi için bu oyunu deneyen çok çok az kişi var. En kötü durumda, tankla şehre girip 5 yıldız aranma seviyesinde gerçekleştirdiğiniz kaos, bu oyunun sunduğu özgürlüğün en güzel örneği.

GTA öyle bir oyun serisi ki benim dedem dahi biliyor. Hata Mario ve GTA dışında kaç oyun sayabilirler?
 

Kimin oyunu ne tür sevdiğine de bağlı. Kimisi sadece Hikayesi etkilediği için kendi içinde en iyi oyun oluyor. Kimisi de grafikleri yüzünden.

Herkesin görüşü farklı sonuçta.

Oyunda hikayeden öte çok şeyler var.

Açık dünya, fizik, mekanik, grafik, hikaye ve hikaye sunumu mesela.

kimisine göre "dünyanın en iyi oyunu" kimisine göre sadece "at sürme" oyunu.

O yüzden aşırı oyuna en iyi diyen varken, oyunu abartılı bulanlar az olduğu için tepkilerini sevenler bastırıyor ve kabul görmüyor. Kabul görecek de bir şeyi yok zaten.

Witcher ve GoW onlar bambaşka zaten.
 
RDR 2'nin Online'ı çok oynanmıyor çünkü oyun Vahşi Batıda geçiyor. Vahşi Batıda yapılacak şeyler sınırlı. Gidip de garip garip RP'ler yapamazsın. Ama GTA VI da çok büyük Online potansiyeli var. FiveM'i de satın alarak ne kadar önemsediklerini gösterdiler. Umarım dediğiniz gibi olur ve hikayesi en az RDR 2 kadar güzel olur.
 
Bende bundan bahsediyorum işte hocam, koyu bir Witcher'cı olarak bence de Dünyanın en iyi oyunu Red Dead Redemption 2'dir; Ama Dünyanın en iyi oyunu olmasının sebebi bence hikayesi değil, fiziği; grafikleri, mekanikleri ve açık dünyasıdır. Bazıları sırf bu 4'ü iyi diye hikayesine de iyi diyor, saçma.

Ayrıca RDR 2'ye de ''At sürme simülasyonu'' demezsin ya. Hiç mi oyun zevkin yok be arkadaş?

Ayrıca RDR 2'ye de ''At sürme simülasyonu'' demezsin ya. Hiç mi oyun zevkin yok be arkadaş?
Bu arada yanlış anlaşılmasın, buradaki ithamım size değil; bunu diyenleredir.
 
Ayrıca RDR 2'ye de "At sürme simülasyonu" demezsin ya. Hiç mi oyun zevkin yok be arkadaş?

Bu arada yanlış anlaşılmasın, buradaki ithamım size değil; bunu diyenleredir.

Yok anlamadım. Yanlış anlaşılacak bir şey yok hocam. Ben demiyorum sonuçta.

Diyenler var illaki. Forumda da çok.
 
Beklentiler çok fazla olduğu için patlama ihtimali yüksek görülebiliyor.

Ben iyi bir oyun olacağını düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…